Daewoo FRN-R50NQS, side by side cu control touch

Side by side-urile sunt cele mai avansate aparate frigorifice de pe piață și vin cu un panou de control electronic cu interfață ușor de folosit, deoarece e de tip touch. Daewoo FRN-R50NQS e un model cu design clasic și se vede din pozele de prezentare că are mânere mari și cu o formă plăcută. Mai sunt modele cu ceva mai multe uși deoarece compartimentele sunt împărțite diferit, astfel când deschideți ușa nu se pierde atât de multă temperatură.

Dozatoarele nu unt prezente la acesta și, în general, e prezent pe ușa congelatorului. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Designul cu două uși mari e cel mai popular și e apreciat de cei care au o bucătărie generoasă, iar instalarea ar trebui să se facă pe lângă mobilier pentru că arată mai bine. Interfața panoului de control poate fi blocată ca să nu umble copiii, se pot alege una dintre funcțiile sale: răcire rapidă, mod eco sau alegere temperatură. Sunteți avertizat acustic când uitați ușa deschisă pentru mai mult timp, astfel nu se va pierde temperatură și alimentele vor fi menținute în condiții optime.

Păreri pro și contra

Dezghețarea e automată la aparatele cu tehnologie de răcire numită Full No Frost, astfel că e mai ușor de întreținut, consumul de energie scade și alimentele sunt conservate o perioadă mai lungă. Toate aceste aparate prezintă un control mai avansat și sunt niște funcții interesante care vă sunt de folos. Puteți verifica ce modele mai sunt disponibile, însă cel de sus e unul accesibil și e vorba de un brand popular cu experiență. Sunt două sertare pentru fructe și legume pentru ca să le puteți consuma zilnic alături e familie, iar acestea să se mențină proaspete o perioadă lungă.

Daewoo FRN-R50NQS are un interior spațios că doar e mult mia mare decât o combină frigorifică, iar compartimentele speciale sunt pentru anumite alimente care nu trebuiesc ținute pe rafturi. Congelatorul e performant că doar are 172 litri, iar suporturile de pe ușă sunt utile dacă vreți să sortați puțin alimentele, adică nu vreți să le puneți toate într-un loc.

Te-ar mai putea interesa