Daewoo FRN-Q29FCVI, side by side cu Minibar

Aparatul frigorific de mai jos Daewoo FRN-Q29FCVI e unul de tip side by side și diferă mult față de combinele frigorifice. Ușile sunt dispuse diferi pentru că cele două compartimente sunt de sus până jos, controlul electronic și tehnologiile de răcire avansate sunt standard. Sunt prezente și dozatoare pentru cei care vor să bea o apă rece sau un suc cu gheață. Dozatorul cu apă nu e cu alimentare la rețea ci are un rezervor care trebuie alimentat din când în când.

Nu e cel mai accesibil side by side deoarece are foarte multe dotări speciale. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Un aparat cu volum total de 509 litri se adresează unei familii mai numeroase, dar nu puteți să puneți un aparat mic într-o bucătărie modernă și spațioasă. Consumul de energie scade semnificativ dacă aparatul are No Frost, însă nu s-ar vedea pe un aparat frigorific mic.

Mi se pare normal ca un congelator de 159 litri să aibă o capacitate de congelare de 12 kg/24 ore. Dacă nu vreți să ocupe mult spațiu puteți pune mobilier în jurul său.

Păreri pro și contra

E semnificativ mai mare decât o combină frigorifică deci aș putea spune că prețul e justificat. Panoul de control electronic e ușor de folosit pentru că nu oferă foarte multe butoane ori funcții, iar pictogramele sunt chiar de ajutor. Chiar dacă are un congelator mare, acesta are atât rafturi cât și sertare pentru alimente, cum e și în cazul frigiderului. Bineînțeles, nu trebuie să uităm de suporturile de pe ușă pe care se pot pune cutii cu alimente sau sticle (în cazul frigiderului). Sistemul minibar push-pull vă permite să luați o sticlă de la interior fără a deschide ușa mare, astfel economisiți energie.

Daewoo FRN-Q29FCVI e un aparat frigorific destul de ultimă generație și nu aveți nevoie de altul deoarece nu poate oferi nimic în plus, dacă discutăm de același preț. Arată foarte bine cu acele mânere verticale și cu finisajul inox, iar la interior chiar nu aveți ce să-i reproșați că doar totul e vizibil datorită iluminării cu LED și rafturilor din sticlă.

Te-ar mai putea interesa