Daewoo FRN-Q29DCV, side by side încăpător și silențios

Side by side-ul Daewoo FRN-Q29DCV e un model mare pentru că are o capacitate netă de 512 litri la un preț foarte bun. Acesta e un aparat din segmentul de top datorită specificațiilor tehnice foarte bune, dar și pentru că are tehnologii noi de răcire. Nu toate modelele au acel dozator pe ușă pentru apă rece și se pot adăuga cuburi în băutură. Alături de acesta aveți un panou de control complet digital și trebuie doar să alegeți temperatura dorită. Interfața poate fi blocată ca să nu umble cinema, dar ar fi arătat bine și dacă o puneau la interior.

Puteți conserva o mulțime de alimente pe rafturi și chiar în compartimentele sale. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Sunteți avertizați acustic dacă temperatura interioară e prea ridicată (în caz că ați uitat ușa deschisă sau ați pus alimente calde), astfel alimentele sunt conservate în siguranță. Frigiderul are două sertare pentru fructe ori legume, iar ele pot fi scoase pentru a face mai mult loc. Cele patru rafturi sunt ajustabile după preferințe, iar sticlele mici pot fi puse pe rafturile de pe ușă. Datorită compresorului modern și ventilatorului performant, aparatul e silențios indiferent de situație și nu e singurul, ci și restul de la acest brand.

Păreri pro și contra

Oferă o capacitate netă generoasă pentru acest buget și sunt destul de multe caracteristici speciale. Iluminarea interioară e oferită de tehnologia LED, astfel că totul e vizibil. Aici mă refer la sistemul de răcire avansat numit Perfect No Frost, congelatorul având o dezghețare automată și nu se mai formează atâta gheață pe alimente. Chiar și consumul de energie scade, de aceea are și o clasă de eficiență atât de bună. Interfața Touch poate fi acționată printr-o simplă atingere, funcțiile suplimentare sunt destul de vizibile.

Daewoo FRN-Q29DCV ocupă spațiu ceva mai mult decât o combină frigorifică sau un frigider, dar nu e o problemă pentru că se adresează celor care au o bucătărie mare. Bineînțeles, înainte de a-l cumpăra trebuie să vă asigurați că aveți o ușă suficient de mare și o persoană care să vă ajute să-l mutați.

Te-ar mai putea interesa