Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Daewoo FRAH52WD3S, model touch cu dozator de apă

Daewoo FRAH52WD3S e un aparat electrocasnic din categoria side by side care are o multitudine de dotări. Printre acestea se numără No Frost, dozatorul de apă și consumul energetic redus (are clasa A+ de eficiență energetică).

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care se prezintă bine din toate punctele de vedere. E argintiu, iar aspectul e unul pe cât se poate de minimalist… pentru un side by side.


Avantaje

Răcirea se realizează în mod uniform deoarece are No Frost, iar aerul e distribuit prin multiple orificii deoarece are tehnologia Multi Airflow.
Consumul energetic e relativ mic deoarece vorbim despre 401 kWh (consum energetic anual) și clasa A+ de eficiență energetică.
Legat de nivelul de zgomot trebuie să spun că e unul normal, adică 43 dB.
Volumul aparatului e unul mare, vorbind despre 514 litri împărțit în 172 ai congelatorului și 342 ai frigiderului. Vorbim despre un volum net.

Dezavantaje

Pentru amplasarea sa aveți nevoie de un spațiu destul de mare, mai exact 90x65x178 (LxAxÎ cm).
Dacă o să comandați aparatul acesta atunci trebuie știut că are 95kg. Acest lucru nu e neaparat o problemă deoarece firmele de curierat livrează electrocasnicele cu două persoane, iar transportul e până în casă.

Concluzii

Acest frigorific în stil american se adresează celora care vor să țină la păstrat o cantitate mare de alimente și care vor o bună segmentare a acestora (adică să fie bine ordonate).
Modelul Daewoo FRAH52WD3S (e vorba despre Daewoo chiar dacă e scris greșit Dawoo pe unele site-uri online) e unul de top dovadă fiind garanția standard de 4 ani.
Fiind un aparat mare cred că sunteți preocupați de consumul energetic, iar din această cauză trebuie să vă spun că aparatul e unul econom… după cum am spus și mai sus. Are și Eco Mode (mod economic) care furnizează o răcire redusă.
Brandul e unul foarte serios din Coreea de Sud, acest lucru fiind dovedit de garanția 4 ani precum și de faptul că producătorul e cunoscut și pentru aparatele AC formidabile.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu