Daewoo FRAG53NP7B, side by side negru cu dozator de apă

Pentru persoanelor interesate de un frigorific în stil american recomand Daewoo FRAG53NP7B. Culoarea aparatului e una neagră, iar pentru apă rece pe timp de vară există dozator de apă și gheață.
Acest side by side are un volum impresionant de 533 litri și e dotat cu No Frost pentru o întreținere mai ușoară.

Modelul acesta e disponibil la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care se prezintă excelent din punct de vedere vizual și al funcționalității.


Avantaje

Modelul Daewoo FRAG53NP7B e unul de top adresat celora interesați de un frigorific complet. Și zic complet deoarece are un volum foarte mare, multe rafturi și dispenser.
Dozatorul e de gheață și apă, putând fi controlat prin intermediul touch. Are un ecran tactil foarte interesant și se vede că e un electrocasnic premium al anului 2018.
Nu e un aparat gălăgios, dovadă fiind nivelul de zgomot de 40 dB. Acesta e unul mediu.
Nu are doar No Frost, ci și Multi Air Flow care presupune că aerul rece e distribuie prin mai multe orificii.
Are un consum energetic de 435 kWh pe an, iar din această cauză are clasa A+ de eficiență energetică.
Compartimentarea e una realizată bine, frigiderul având 3 rafturi, iar congelatorul 5 compartimente.
Dispune de caracteristica Plumbing Free care presupune că pentru a beneficia de apă și gheață nu e nevoie să legați aparatul la apă.
Fiabilitatea e una mai mult decât decentă cu o garanție de 4 ani, aceasta fiind una standard în cazul acestui aparat.

Dezavantaje

Dimensiunile sunt cam mari, fiind vorba despre 90,6×73,x177 (LxAxÎ în cm). Din această cauză ar fi bine să-l amplasați e mijlocul unui perete sau ceva similar.

Concluzii

Dacă sunteți interesați de un aparat care să arate bine și care să vină cu multe dotări utile atunci un astfel de side by side ar fi recomandarea mea. Brandul Daewoo Electronic e de top, iar pentru a demonstra fiabilitatea produselor sale oferă o garanție foarte mare.

Te-ar mai putea interesa