Daewoo FN-590NS, frigider cu 2 uși

Daewoo FN-590NS e un frigider cu un design deosebit sau mai bine zis, face parte din segmentul premium. La prima vedere puteți spună că e un side by side, dar e un frigider ceva mai generos cu rafturi multe și congelator mare. Cu siguranță ocupă mai mult spațiu decât un frigider obișnuit ori o combină frigorifică, dar va fi de folos pentru cei care au multe alimente de depozitat. Volumul aparatului e impresionant comparativ cu cel al altor modelele în acest buget. Nu e vorba de un brand nou ci doar de un producător care vrea să intre pe piața din România. Oricum, aparatele sunt destul de reușite și fiabile.

Am văzut și alte aparate frigorifice destul de reușite de la acest brand însă diferă ca specificații. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aparatul
Aparatul

Toate frigiderele mai mari și nou au două uși iar sistem de răcire e No Frost. E nevoie de o astfel de tehnologie de răcire la aparete așa de mari și reduce consumul de energie, iar congelatorul trebuie curățat mai rar. Capacitatea netă a acestui frigider e de 456 litri, din care congelatorul are 125 litri.

Pe ușa frigiderului e prezent și un dozator de apă, care e util pentru cei care vor să bea o apă rece. Puteți pune și sticlele de apă în frigider, dar nu e la fel de comod. La interior sunt multe rafturi, suporturi, compartimente etc pe care sau în care puteți pune multe alimente, fructe/legume sau mâncăruri.

Congelatorul are o capacitate de congelare bună dar nu foarte mare, deoarece are are compartimente și nu sertare ca și la combine. Pe partea de design are: finisaj argintiu, mânere verticale, deschidere spre dreapta, acel dozator etc.

Plusuri: capacitate mare, finisaj elegant pe argintiu, ușor de folosit, compartimente speciale de dimensiuni mari și altele.
Minusuri: nu prea are la un așa volum.

Daewoo FN-590NS e o alegere foarte bună și e aproape cât două aparate clasice, doar că are un consum mai mic de energie. Și spațiul ocupat e ceva mai mare iar dacă nu vi-l permiteți, puteți alege un frigider

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Daewoo FN-590NS, frigider cu 2 uși”

  1. Pai inseamna ca de cel putin 12 ani se chinuie Daewoo sa intre pe piata romaneasca, ca eu am combina frigorifica Daewoo cumparata din Romania acum 12 ani (care inca merge foarte bine)

Comentariile sunt închise.