Daewoo FN-56BNSS, frigider cu lățime 85 cm

Frigiderul Daewoo FN-56BNSS face parte din segmentul premium, motiv pentru care are un design minimalist. Acesta e aparatul frigorific perfect pentru întreaga familie și poate fi perfect pentru o bucătărie modernă și mare. Arată foarte bine alături de aparate cu design similar și nu trebuiesc să fie de la același producător pentru că nu e o regulă. Mânerele sunt ascunse pentru a simplifica partea frontală, adică sunt integrate.

Din poza de jos se vede acest frigider special care e unul foarte mare și se poate compara cu un side by side, deoarece volumul e foarte mare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Un volum total de 558 litri chiar e de ajuns pentru orice utilizator și rafturile sunt cele mai mari de pe piață. Se pot pune destul de multe alimente pe acestea și nu le veți mai îngrămădi de această dată, adică veți găi alimentul dorit foarte ușor. Congelatorul are un raft dar și iluminare interioară doar nu e compartimentat ca la combine.

Are tehnologie Smart Cooling care ajută la o mai bună conservare a alimentelor, dar mai toate modele mai scumpe excelează la capitolul conservare.

Păreri pro și contra

Nivelul de zgomot e redus, avem un consum mic pentru dimensiunile sale (eficiență A++), iluminare interioară Crystal LED, panoul de control digital cu touch, congelator performant și încăpător, spațiu generos în compartimente și pe rafturi. Spațiul ocupat nu ar fi o problemă dacă vă doriți un aparat care să nu fie foarte înalt, iar instalarea sa se poate face lângă mobilier, astfel nu mai pare atât de mare. Congelatorul are Twist Ice Maker pentru a obține mai ușor cuburi de gheață pentru diversele băuturi, se rotește și se scot cuburile din tăviță.

Daewoo FN-56BNSS are un finisaj modern pe argintiu care evidențiază mai bine panoul de control care e prezent pe ușa congelatorului. Acest afișaj are butoane senzitive care se acționează ușor și temperatura se ajustează simplu, apoi se poate salva modificarea făcută. Ușa nu are cum să rămână deschisă pentru că sunteți avertizat acustic în legătură cu acest aspect.

Te-ar mai putea interesa