Daewoo FN-510DWC, frigider No Frost cu dispenser apă

Daewoo FN-510DWC e un frigorific pe alb cu un volum net de 507 litri şi Full No Frost, adică răcirea se realizează fără producere de gheaţă. O facilitate deosebită la acest aparat e dispenserul de apă care vă va ajuta să aveţi parte de apă rece indiferent de anotimp.

Modelul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern de la un brnd reputabil.
Din imaginea de alături puteţi vedea mai bine că e vorba despre un aparat deloc mare care vine cu dimensiunile 183x77x73 îxlxa


Păreri pro şi contra

Frigiderul Daewoo FN-510DWC e unul cu două uşi şi are un consum mic de curent de 380 kWh pe an cu clasa A+ de eficienţă energetică.
Nu e nici zgomotos deoarece vorbim despre un nivel de zgomot de 42 decibeli.
Întreţinerea aparatului nu e un procedeu prea complicat deoarece nu se produce gheaţă, iar din această cauză nu va trebui dezgheţat periodic. Caracteristica poartă numele de Perfect No Frost.
Controlul aparatului poate fi realizat de pe un panou de comandă poziţionat la exterior pe uşa congelatorului. Acest panou poate fi utilizat pentru comandarea temperaturilor interioare.
Dacă alte aparate sunt fabricate în China ori alte ţări decât localizarea producătorului, acesta e fabricat în Coreea. Adică în ţara de origine a Daewoo Electronics.
La interior compartimentarea e realizată cu rafturi din sticlă securizată. Aest lucru oferă un plus de siguranţă şi aspect.
Temperatura e menţinută constantă prin funcţia Digital Smart Control care sesizează modificările de temperatură (inclusiv acela din mediul ambiant) şi ajustează temperatura.
Un dezavantaj ar fi faptul că acest model nu are uşi reversibile, deci deschiderea e doar înspre dreapta.

Per ansamblu acest aparat e unul foarte bun pentru o familie mică sau mare care e destul de pretenţioasă şi doreşte un aparat încăpător, cu consum mic şi care nu trebuie întreţinut.
Fiabilitatea e una foarte bună întrucât discutăm despre un brand consacrat. Dacă doriţi puteţi extinde garanţia la mai mult de 2 ani.

Te-ar mai putea interesa