Daewoo FN-400NWM, frigider modern cu dozator apă

Frigiderul Daewoo FN-400NWM poate fi inclus în segmentul premium deoarece oferă tehnologie de răcire avansată – Full No Frost (ambele compartimente), interior foarte spațios, sistem de reducere a zgomotului numit Cycle Balancing, iar totul e vizibil la interior deoarece are tehnologie LED. E mult mai spațios decât altele deoarece are o lățime de 69 cm, dar nu e foarte înalt cum sunt multe combine cu un așa volum. Nu trebuie să fie neapărat pe inox ca să arată bine sau să sorteze cu restul aparatelor, chiar și un finisaj pe argintiu poate arată bine.

Sunt multe frigidere ieftine care pot fi atractive, doar că acesta arată foarte bine datorită finisajului argintiu, controlului electronic și dozatorului special cu apă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Ambele compartimente beneficiază de un control mai bun al umidității pentru ca alimentele să fie conservate mai bine. E vorba de No Frost care e o tehnologie destul de populară și care e prezentă pe multe modele performante (reduce puțin din consum). Dozatorul cu apă e destul de elegant și trebuie alimentat cu apă dacă doriți să consumați apă rece.

E evident că are un control electronic și e prezent pe ușa congelatorului pentru a ajunge mai ușor la el și acolo e mai vizibil. Se poate seta ușor temperatura interioară, dar se poate vedea și setările alese. Deci e mult peste controlul mecanic care e prezent pe multe aparate frigorifice.

Păreri pro și contra

Nu văd ce nu v-ar plăcea la acest model, dar e adevărat că nu e chiar mic prețul pentru un frigider. Totuși, sunt destul de multe caracteristici speciale, finisajele sunt elegante și interiorul modern. Chiar dacă frigiderele nu prea oferă congelatoare mari, la acesta e de 111 litri pentru că nu e compartimentat. Adică are un singur raft la mijloc, unde veți găsi și tava pentru gheață (puneți apă în ea pentru a obține cuburi de gheață).

Daewoo FN-400NWM poate fi o alternativă bună la o combină frigorifică datorită volumului și prețului oferit. Acest brand s-a afirmat pe piața din România de ceva ani cu modele competitive și fiabile.

Te-ar mai putea interesa