Daewoo FN-340W, frigider alb cu două uși

Frigiderul Daewoo FN-340W e perfect pentru cei care nu vor foarte multe de la un aparat frigorific și nu au un buget mare de cheltuit. E destul de bine organizat interiorul său și pot fi văzute numeroase suporturi pe ușă în care se pun diverse sticle sau chiar și brânzeturi ori lactate. Designul e simplu cu mânere integrate care au o formă plăcută, iar ușile se deschid la fel de ușor ca și în cazul celor verticale. Congelatorul e mai spațios decât la combinele mici pentru că aici avem doar un raft la interior.

Din poza de jos se vede cât de mult loc este la interior și câte sticle se pot pune pe rafturi (maxim 1 litru). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

E vorba de un model cu design alb cu două uși, fiecare e pentru un alt tip de compartiment. Cele care au numai o singură ușă nu au un congelator sau aveți un compartiment de înghețare foarte mic – 10-20 litri. Ușile sale se deschid spre dreapta, motiv pentru care nu poate fi pus în colțul din stânga al camerei. Instalarea sa e simplă pentru că nu discutăm de un aparat incorporabil, ceea ce înseamnă că poate fi pus oriunde i nu e necesar un mobilier special.

În general, volumul aparatului afectează dimensiunile sale și modelele mari pot avea o lățime chiar și de 70 cm. Astfel e mai mult spațiu pe un singur raft, dar poate că nu aveți nevoie dacă nu conservați foarte multe alimente.

Păreri pro și contra

Chiar dacă aparent pare mic, veți vedea că aveți patru rafturi transparente și tot atâtea suporturi. Compartimentul pentru fructe și legume în partea de jos și se poate ajunge destul de ușor la el. Chiar dacă nu vedem tehnologii avansate pe acesta, consumul de energie e unul scăzut. De aceea, are clasa de eficiență energetică A+ și tot mai multe aparate o au pentru că sunt mai bine izolate.

Nu e nevoie să cheltuiți mult pentru a avea un aparat elegant și clasic, iar Daewoo FN-340W trebuie luat în calcul deoarece oră câteva caracteristici foarte interesante.

Te-ar mai putea interesa