Daewoo FN-15A2RNB, frigider de tip minibar

Frigiderul din imagine e unul dintre cele mai elegante variante de pe piață și se numește Daewoo FN-15A2RNB. Acesta are o ușă cu finisaj lucios pentru că e vorba de sticlă, iar culoarea e bine aleasă – negru. Se poate asorta cu aparatele din bucătărie sau poate cu mobilierul. Mânerul se află pe lateral și e unul integrat, astfel că designul e unul și mai minimalist. Acest producător oferă multe astfel de variante și chiar pe alte culori. Nu cred că poate fi pus sub blat deoarece are o înălțime de 88 cm, însă depinde și de mobilierul care-l aveți.

Din imaginea de jos se vede că are un congelator modest în partea superioară și are suporturi mari pe ușa frigiderului. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

E un model standard care nu trebuie incorporat însă puteți să faceți un mobilier la comandă pentru el dacă vreți să fie integrat parțial. Volumul net al aparatului e de 118 litri care e de ajuns și se vede din poze că se pot pune multe îl el. Are o singură ușă cu deschidere standard spre dreapta deci frigiderul nu va fi pus oriunde în cameră. La interior se văd suporturile de pe ușă și raftul din sticlă din mijloc. Se pot pune alimente și pe compartimentul de fructe/legume, care e voluminos și puteți pune și alt alimente în el (brânzeturi).

Păreri pro și contra

Ca multe alte frigidere și acesta are clasă energetică A+, astfel că vedem un consum de energie mic. E un model silențios, accesibil, spațios și care ar trebuie luat în considerare dacă vreți o bucătărie nouă. Aparatul poate fi ales în special dacă aveți deja un congelator care îl țineți în cămară, iar când e să congelați mai mult. Acest brand oferă soluții competitive cu un raport calitate/preț superior.

Chiar dacă Daewoo FN-15A2RNB e un model mic, are un interior bine organizat și iluminat, iar exteriorul e unul modern. Arată bine, motiv pentru care poate fi pus oriunde și e perfect chiar și pentru tinerii care stau în chirie.

Te-ar mai putea interesa