Daewoo FN-102PWQ, frigider seria The Classic

Frigiderul Daewoo FN-102PWQ e varianta pe alb din cunoscuta seria The Classic, adică are un design retro și cred că o să placă un așa model în bucătărie sau birou. Nu l-aș pune chiar în dormitor dar și așa nu e foarte zgomotos și nu ocupă mult spațiu. Frigiderele mici nu sunt atractive pentru că nu oferă mai nimic special, ei bine, acesta face excepție de la regulă și cred că se va potrivi perfect în camera voastră. E suficient loc chiar și pentru fructe în acel compartiment special.

Congelatorul nu e mare, dar e încăpător dacă e să-l raportăm la volumul total. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Congelatorul poate fi folosit doar dacă deschideți ușa frigiderului, deoarece e vorba de un design cu o singură ușă. Nici nu veți găsi frigidere mici cu două uși pentru că nu ar arăta prea bine. Iluminarea interioară e foarte puternică datorită tehnologiei LED dar și rafturile transparente au un rol destul de important.

Poate fi mutat cu ușurință de o singură persoană deoarece e mic și ușor – 20 kg. Aparatele frigorifice sunt tot mai căutate deoarece sunt mai sănătoase alimentele proaspete/crude, deci nu ar avea sens să faceți provizii prea multe. Poate că sunteți o persoană care iasă des în oraș sau sunteți la lucru mai tot timpul, atunci luați doar micul dejun acasă.

Păreri pro și contra

Deasupra sa puteți pune cam orice: cuptor microunde, fierbător, vase sau chiar un televizor. Nu mai e nevoie de un mobilier suplimentar pentru alte aparate deoarece acesta are o construcție ceva mai bună cu parte superioară specială – Table Top. Adică tot ce se poate pune pe o masă sau mobilier, se poate pune și pe acesta. Interiorul e foarte bine iluminat deoarece are un sistem de iluminare interioară cu LED și nu doar aparatele mari și scumpe îl au.

Daewoo FN-102PWQ e o alternativă la varianta pe roșu care costă la fel, deci dacă nu vă place acesta, nu vă oprește nimeni să alegeți o variantă mai „colorată”. Prezentarea de jos e una generală și cred că vă interesează.

Te-ar mai putea interesa