Daewoo FN-102PRQ, frigider minibar cu design Retro

Frigiderul de tip minibar Daewoo FN-102PRQ e o variantă cu design clasic/retro și finisaj pe roșu. Există și o variantă pe alb cu aceleași caracteristici speciale, deci și prețul ar trebuie să fie același. Dar parcă pe roșu e mai atractiv deoarece iasă ai bine în evidență și poate îl vreți în birou sau dormitor. Nu eu un model care să deranjeze deoarece nivelul de zgomot e destul de redus. Față de alte frigidere mici, peste acesta puteți pune și alte aparate, cum ar fi un cuptor cu microunde.

Dacă stați într-o locuință mică alături de cineva și nu faceți multe cumpărături, un frigider mic e perfect. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

E evident din poza de sus că are un design cu o singură ușă pentru că are un congelator modest. Doar un frigider mai mare poate avea două uși deoarece congelatorul e mai voluminos (peste 20 litri). Să nu se înțeleagă greșit, acest frigider are un congelator destul de încăpător. Adică puteți pune înghețata preferată sau chiar și alimente deja congelate în el.

Consumul de energie e scăzut la aparatele de dimensiuni reduse cum e acesta și e evidențiat de clasa de eficiență energetică – A+. Mai toate aparatele noi stau bine la capitolul consum deoarece sunt bine izolate, iar eu nu recomand aparate second hand pentru că sunt mult depășite. Motivul principal pentru care merită să-l alegeți e pentru că are o garanție generoasă (promoție limitată).

Păreri pro și contra

Interiorul e bine iluminat pentru că e folosită tehnologia LED, care e foarte populară pe modelele noi și moderne. Alimentele parcă sunt mai gustoase cu o astfel de iluminare și nu presupune un cost suplimentar pentru brand. Deci nu văd de ce nu e inclusă pe mai toate aparatele frigorifice noi. Acesta poate fi ajustat pe podea pentru că are piciorușe ajustabile.

Daewoo FN-102PRQ e un model modern chiar dacă pare banal, iar prezentarea de la final se adresează celor interesați. E valabilă pentru toate modelele din serie și cred că după vizionare, veți face alegerea corectă.

Te-ar mai putea interesa