Daewoo FN-102PBQ, frigider negru cu o ușă

Daewoo FN-102PBQ e un frigorific mic cu un volum de 79 litri și o înălțime de 71 centimetri. Se adresează celora interesați de un aparat eficient energetic (clasa A+ de eficiență energetică) și cu un design plăcut (retro).

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim un aparat care nu doar arată bine, ci și unul care vine cu cele mai importante dotări. E un frigider retro precum cele din filme, iar nuanța neagră îl face potrivit pentru orice bucătărie. Alte culori pot fi văzute aici.


Caracteristici

Frigiderul Daewoo FN-102PBQ e unul cu un volum net de 79 litri și clasa A+ de eficiență energetică.
E unul bine compartimentat întrucât vine cu două rafturi realizate din sticlă securizată. Are o „ladă” (numită Fresh Keeper) pentru fructe și legume așa încât acestea să fie proaspete mai mult timp. Pentru sticluțe ori alte alimente mici are o zonă numită „Draw case” și e poziționată în partea superioară. Sticlele post fi poziționate la ușă întrucât pe ușă există două suporturi (unul pentru sticle mari și unul pentru doze de suc).
Deschiderea standard a ușilor e dreapta, iar la interior dispune de iluminre LED.
Poate fi utilizat și pe post de masă, mai exact are un design „Top Table” care presupune că pe el puteți pune un aparat de sandviciuri ori un cuptor cu microunde.

Păreri pro și contra

Pentru achiziția acestui model ar fi că nu costă prea mult, columul decent, aspectul plăcut, fiabilitatea decentă (există posibilitatea optării pentru extinderea garanției) și consumul redus de curent.
Contra achiziției ar fi că vine pe negru, dar există FN-102PWQ care e pe alb.

Concluzie

Dacă sunteți interesați de un frigorific tip minibar atunci acest model ar fi recomandarea mea. E un frigider cu o singură ușă în care încap 79 litri alimente.
În momentul de față are o garanție de 2 ani, dar dacă îl înregistrați într-o promoție atunci puteți primi 5 ani garanție. Această promoție e una limitată, iar valabilitatea ei trebuie verificată pe site-ul magazinului cât și a producătorului.

Te-ar mai putea interesa