Daewoo FF-384H, ladă frigorifică cu A+

Lada frigorifică Daewoo FF-384H are un raport volum/preț foarte bun și arată ca oricare alt model de la alt brand. Acest brand oferă soluții pentru acasă destul de atractive și chiar nu văd ce nu v-ar plăcea la acest model. Acest aparat nu poate avea prea multe dotări, de aceea diferențele dintre două modele de la branduri diferite pot fi foarte puține. Un astfel de aparat devine util în sezonul rece când vreți să faceți provizii de alimente și nu vreți să pierdeți timp stând la cozi.

E mult mai performantă decât congelatorul incorporat al unui frigider sau a unei combine frigorifice. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Volumul acestui aparat e de 295 litri, deci e destul de mare și veți putea pune orice în ea. Congelează foarte mult în 24 de ore – 14 kg, și cam toate modelele performante au o capacitate de congelare similară. În realitate arată mai bine deoarece finisajul e mai alb decât în poza de sus.

Capacul se deschide ca la multe alte lăzi doar că nu vine cu încuietoare. Oricum, nu o veți pune în bucătărie sau pe hol unde cei mici să poată umbla mai tot timpul la ea. O veți pune într-o cameră unde nu vă va încurca și în care e ferită de umiditate și căldură excesivă. Congelatoarele pot fi considerate alternative dacă nu aveți spațiu și vreți să sortați mai bine alimentele (datorită compartimentelor).

Păreri pro și contra

Panoul de control e unul simplificat la acest aparat și e prezent în partea de jos-dreapta. Fiecare indicator are o funcție (avertizare temperatură ridicată, super congelare și consum redus) și reglarea temperaturii se face cu un buton mecanic.

Daewoo FF-384H e o ladă frigorifică care nu trebuie să o folosiți tot timpul, ci doar când doriți. Față de un congelator cu același preț, aceasta ocupă mai mult spațiu și oferă mai mult volum deoarece nu e compartimentată. Sunt modele care oferă yală pentru a putea încuia capacul sau chiar numeroase coșuri în partea de sus (cu cât e mai mare, cu atât are mai multe).

Te-ar mai putea interesa