Daewoo FF-259HFW, ladă frigorifică cu control electronic

Lada frigorifică Daewoo FF-259HFW este una modernă și voluminoasă, iar aceste aspecte sunt vizibile doar din imaginile de prezentare. Fiecare brand oferă soluții diferite, iar din imaginea de jos se poate observa că nu are yală și nici iluminare interioară. Poate că încuietoarea nu este atât de importantă pentru că nu veți ține capacul blocat și luate cheia cu voi de fiecare dată când vreți să scoateți ceva din ea. Doar din numele său putem trage concluzia că are un volum generos – 200 litri (brut).

Față de un congelator, are o lățime mult mai mare, însă nu este foarte înaltă și coșul superior este o dotare standard. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Nu aveți nevoie de prea multe cunoștințe pentru a o folosită. Poate fi folosită cu ușurință de oricine deoarece are un panou de control electronic. Acesta se află în colțul de jos și este destul de vizibil. Beneficiază de funcția de congelare rapid, astfel că puteți pune lejer o cantitatea mai mare de alimente proaspete. Are un dispozitiv pentru eliminarea aperi în partea din față și un indicator de putere. Clasa energetică F a fost acordată pentru un consum anual de numai 250 kWh și dacă e raportată la capacitatea totală, atunci veți vedea că este foarte mică. Tehnologii de răcire avansate ar mări prea mult prețul aparatului.

Păreri pro și contra

Consumul de energie al acestui aparat este destul de mic pentru capacitatea sa și va fi de folos pe parcursul iernii când vă aprovizionați mai mult. Poate că nici nu vă place să stați foarte mult prim magazin și preferați să faceți cumpărături mai rare. Poate fi mutată ceva mai greu decât una cu volum pe jumătate, dar este echipată cu rotițe pentru transport. Are dotări bune pentru un astfel de aparat și le-am menționat mai sus.

Daewoo FF-259HFW nu are iluminare interioară și poate că pentru unii nu este o problemă deoarece aparatul va fi pus într-o cameră luminată. Nivelul de zgomot este destul de redus – 40 dB, dar oricum nu va fi pusă în bucătărie pentru că ocupă mult loc.

Te-ar mai putea interesa