Daewoo FF-258HEW, ladă frigorifică cu clasă energetică E

Lada frigorifică Daewoo FF-258HEW este varianta prezentată mai jos în imagine și are un volum net total de 198 litri. Raportul preț/volum este foarte bun în cazul acestui model, dar să nu uităm că este vorba de un brand popular și apreciat de clienți. Este diferită de un congelator și se vede destul de ușor după designul său. Nu avem un interior compartimentat, de aceea alimentele pot fi puse mai ușor și le puteți aranja pe rânduri ca să știți unde sunt. Lăzile frigorifice mai mari oferă coșuri superioare mici pentru a pune anumite alimente în ele (care urmează să le consumați sau poate dor vreți să fie mai la vedere).

Din imaginea de jos se vede că are un panou de control electronic ușor de folosit. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Este dotat cu un capac fără yală, deci nu o puteți securiza. Panoul de control se află în aceeași locați și oferă 4 nivele de înghețare. Nivelul de zgomot al aparatului este destul de redus – 40 dB, însă poate că nici nu vă interesează deoarece îl veți pune într-o cămară. Nu poate fi pus în bucătărie deoarece are o lățime de 90 cm și nu puteți pune nimic pe capac.

Păreri pro și contra

Poate fi comparată cu două congelatoare mici de la combinele frigorifice, iar performanțele sunt conforme. Cu alte cuvinte, poate congela 12 kg de alimente pe zi, puteți face cumpărături fără griji. Arată bine pe alb și poate fi pusă cam oriunde pentru că are o adâncime de numai 54 cm. Afișajul digital este destul de vizibil datorită indicatoarelor LED și se poate vedea dacă aparatul este în funcțiune, temperatura setată sau dacă este pornită funcția de super congelare. Clasa energetică a acestui model este E, adică a fost oferită pentru un consum de numai 200 kWh pe an.

Daewoo FF-258HEW este un aparat frigorific important dacă obișnuiți să faceți mai multe cumpărături, deoarece aveți o familie numeroasă și nici nu faceți des cumpărături. Poate fi mutată ușor dintr-o parte în alta deoarece cele mai multe lăzi frigorifice au rotițe pentru transport.

Te-ar mai putea interesa