Daewoo FF-258H, ladă frigorifică de 198 litri

Lada frigorifică Daewoo FF-258H e una cu design pe alb, volum generos, eficiență energetică bună și dimensiuni reduse. Există lăzi chiar și cu un volum ceva mai mic dar care nu sunt la fel de bune. Dacă actualul frigider are un congelator mic ori nu aveți nici un aparat pentru congelarea alimentelor, atunci e cazul să vă luați unul. Comparativ cu o ladă frigorifică, congelatorul are o formă diferită, mai multe compartimente și capacitate de congelare e mai mică (pentru același volum). Dacă nu aveți suficient loc pentru aceasta, atunci ar fi bine să alegeți un congelator (datorită formei sale).

Dacă nu aveți alte aparate frigorifice, atunci puteți alege chiar și o combină frigorifică mai mare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aparatul
Aparatul

Volumul net al acestui aparat e de 198 litri, iar eficiența energetică e una corespunzătoare – A+. Nu are prea multe de prezentat deoarece nu e precum un frigider sau o combină. Are niște compartimente generoase (coșuri) unde puteți pune cam orice. Pe partea de design prezintă următoarele: finisaj pe alb, mâner exterior orizontal și deschidere standard. Dimensiunile sale sunt destul destul de generoase comparative cu cele ale unui alt aparat frigorific.

Nu are caracteristici speciale multe iar în partea din dreapta jos are indicatori și butonul de pornire/reglare. Deci nu e nevoie de cunoștințe prea mari pentru a folosi un astfel de aparat. O încuietoare putea fi utilă dar unele lăzi frigorifice oferă unele dotări suplimentare. Acest brand poate fi o alegere bună deoarece nu e chiar nou pe piața electrocasnicelor.

Plusuri: poate congela mult mai bine decât alte aparate, ușor de folosit, are indicatorii clasici, nu ocupă mult spațiu etc.
Minusuri: nu prea are.

Daewoo FF-258H nu are multe minusuri, dar o încuietoare putea fi utilă în cazul în care aveți copii mai neastâmpărați. Unele lăzi frigorifice oferă și alte dotări dar multe poate că nici nu sunt de folos. Trebuie să știți că dimensiunile aparatului afectează capacitatea de congelare, adică cu cât e mai mare cu atât capacitatea de congelare e mai mare. E oarecum logic, iar la partea de consum e la fel.

Te-ar mai putea interesa