Daewoo FC-359HEX, model No Frost de 359 litri

Pentru persoanele interesate de una frigorific cu o ușă recomand modelul Daewoo FC-359HEX care vine cu o capacitate de 359 l. De la început trebuie să scriu că este un aparat cu o fiabilitate extrem de bună deoarece are garanție 5 ani.

Frigiderul cu o ușă are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un frigorific premium. Din poza de alături că acest aparat este unul de culoare argintie și cu un panou de comandă vizibil.

Păreri pro și contra

Frigiderul FC-359HEX de la Daewoo este unul care oferă multiple facilități utile, iar cele mai importante am să le menționez în rândurile care urmează.
Capacitatea este una deosebit de mare întrucât este vorba de 359 l. Aparatul are patru rafturi și două sertare.
Consumul energetic nu este prea mare întrucât are clasa E cu un consum anual de 118 kWh.
Dimensiunile nu sunt unele mari, vine vorba despre 185x60x70 (îxlxa cm). În privința greutății trebuie știut că e de 64 de kg.
Sistemul de răcire este unul avansat, întrucât este vorba despre No Frost. Acesta presupune că răcirea nu produce gheață iar din această cauză nu este nevoie de dezghețare.
Panoul de comandă e unul poziționat pe ușa aparatului și e unul de tip touch. De la acesta se poate comanda inclusiv modul Vacation (Vacanță).

Ca aspect negativ trebuie menționat faptul că are un preț ușor mare. Dar trebuie  ținut cont de faptul că are un volum net mare.

De final trebuie să scriu despre aparatul de față e pentru acele persoane care vor un aparat care să fie fiabil și să poată ține la rece o cantitate mare de alimente.

Întrebări frecvente

Cine produce frigiderul Daewoo?

Acesta este produs de firma coreeană Daewoo.

Cât e garanția la acest aparat?

5 ani, dar probabil că e nevoie să înregistrați aparatul pe site-ul producătorului.

Cât consumă pe zi?

Undeva la 0,33 kWh. Consumul anual fiind de 118 kWh.

Te-ar mai putea interesa