Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Daewoo DWD-PD1212-2, mașină de spălat cu Air Bubble 4D

Modelul Daewoo DWD-PD1212-2 e suficient de performant pentru a spăla rufele întregii familii. Atunci când discutăm de o familie de cel puțin 4 persoane, atunci trebuie să ne îndreptăm atenția spre variante cu capacitate de minim 8 kg. De ce să nu alegem una cu 12 kg dacă tot are niște caracteristici foarte utile? Detergentul și balsamul poate fi puse prin partea superioară și aveți de ales între dispenserul automat sau adăugați manual cantitatea dorită. E ceva mai înaltă decât alte modele și se datorează capacității de spălare, însă sunt și o mulțime de dotări utile. Această mașină de spălat a fost gândită diferit și de aceea are un design aproape unic cu un panou de control avansat.

O puteți folosi cu ușurință pentru că aveți toate informațiile disponibile și selectarea opțiunilor se face destul de ușor. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

O aparat foarte mare are dotări bune și performanțe de lăudat, iar din câte observ sunt puține branduri care le oferă. Poate că vă depășește puțin bugetul, însă e o investiție bună dacă aveți de spălat mult. Aveți un număr generos de programe de spălare pentru a putea alege pe cel potrivit, iar rezultatele vor fi excelente dacă țineți cont de țesătură sau grad de murdărie.

Păreri pro și contra

E una dintre cele mai performante soluții de la acest brand și care vine cu o capacitate de spălare mare – 12 kg, dar și restul specificațiilor sunt foarte bune. Aveți cea mai bună eficiență de pe piață și o capacitate de stoarcere bună pentru cât poate spăla. Tehnologia Air Bubble 4D e o tehnologie prezentă doar la mașinile acestui brand și ea îmbunătățesc rezultatele programelor pentru că dizolvă mai bine detergentul și murdărie e îndepărtată cu ușurință. Ușa are un diametru ceva mai mare – 556 mm, și e foarte important atunci când o încărcați.

Daewoo DWD-PD1212-2 are ca și tehnologii următoarele: CleanJet Shower, NVC (aparatul devine mult mai silențios), program de curățarea a cuvei și tamburului Tub Clean, funcție Adăugare Haine, Child Lock, program Kids Care și programul rapid în numai 15 minute.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu