Daewoo DWD-NT1213A, mașină pe silver

În cazul în care nu știați, cei de la Daewoo fac și niște mașini de spălat excepționale cum ar fi această Daewoo DWD-NT1213A. E vorba despre un aparat cu încărcare frontală și care nu va ocupa prea mult loc grație faptului că e vorba despre un model Slim. Pe mine m-a surprins acest lucru (că e Slim) deoarece are o capacitate de 7 kilograme.

Nu costă prea mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care arată bine și are un consum mic de curent… dovadă fiind clasa A+ de eficiență energetică.
Pentru a vă face o părere despre cum se prezintă am pus alături o poză cu mașina și vedeți că e un aparat de culoare argintie (silver) cu un panou de comandă nu prea complex așa încât oricine să poată să o folosească foarte ușor… chiar dacă nu are tangențe cu tehnologia de ultimă generație.

Aparatul
Aparatul

Specificații care sunt interesante în cazul acestui model ar fi volumul de 7 kg, cele 1000 rotații și consumul mic de resurse (dovedit de consumul de 1 kWh per program… consum de curent).
Dacă vă faceți griji legate de montare aparatului atunci trebuie să vă spun că modelul acesta nu cântărește prea mult, ci doar 54 kilograme. Iar, spațiul ocupat va fi minim grație că e subțire.

Sunt multe lucruri care eu le apreciez la modelul acesta, iar acestea ar fi că nu costă prea mult, consumul redus de apă și curent, clasele ok de eficiență și că nivelele de zgomot nu sunt prea mari (la spălare are 58 decibeli).
Din păcate are și minusuri cum ar fi lipsa Fuzzy Logic (acea caracteristică despre care putem spune că ar fi făcut ca aparatul să aibă un consum și mai mic de curent și apă).

De final trebuie să spun că recomand aparatul Daewoo DWD-NT1213A celora care vor un produs electro de calitate și care să nu coste prea mult. Daewoo e un brand cu un oarecare ecou în industria electro, iar acest răsunet pozitiv și l-a făcut deoarece produce aparatură calitativă disponibilă la un preț fără competiție.

Te-ar mai putea interesa