Daewoo DWD-NT1014A, mașină 1000 rotații

Daeowoo e un brand foarte cunoscut în sfera aparatelor de aer condiționat și a electrocasnicelor, iar Daewoo DWD-NT1014A e un model de mașină de spălat care mie îmi place datorită costului de achiziție foarte mic. Este mașina perfectă pentru cineva care are o familie nu prea mare ori care nu spală prea mult.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care arată bine și se descurcă și mai bine. Că arată bine se poate vedea mai bine din poza de alături. Dacă ne uităm bine atunci putem vedea că oarecum se aseamănă nu modelele de la Samsung.

Mașina
Mașina

Pe partea de specificații acest model se laudă cu capacitatea relativ mare de 7 kilograme, cu cele 1000 rotații și consumul mic de curent… dovedit de clasa A+ de eficiență energetică.
Dacă vă interesează mai în detaliu consumul de curent atunci trebuie știut că în program standard are un consum de 1 kW la oră, iar ca apă are 45 litri. Deci, nu-i prea mult.
Pe partea de programe nu aș putea spune că are vreun program deosebit, ci doar programarea întârziată care te va ajuta să speli în anumite perioade ale zilei. Iar, diferiți parametri pot fi văzuți pe ecranul LCD din dotare… acesta ținându-vă informați despre diferite stadii ale spălării.

Pe partea de lucruri care-mi plac la modelul acesta se numără prețul, că vine de la un brand cunoscut și că are puține butoane (lucru care se transpune într-o ușurință în utilizare).
Ca minusuri aș putea menționa lipsa Fuzzy Logic, dar la acești bani nu prea putem avea pretenții. Nici ceva de genu Eco Bubble (spălare cu apă rece) nu ar fi stricat.

De final pot spune că acest model e unul perfect pentru cineva care vrea un aparat care să arate bine și să se descurce excelent indiferent de condiții. Dacă cumva ai o familie foarte numeroasă atunci poți spăla de mai multe ori pe zi, dar eu cred că o să-ți ajungă capacitatea de 7 kilograme.

Te-ar mai putea interesa