Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Daewoo DWD-MV1011, model clasa A++ cu Eco Wash

Pentru cei interesați să spele rufe pentru o familie cu 3-4 membri cred că acest model Daewoo DWD-MV1011 ar fi numai bun. Este economic prin faptul că are clasa A++ de eficiență energetică, silențios și are multiple programe (inclusiv program rapid de 15 minute).

Acest electrocasnic are un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care e formidabil din toate punctele de vedere. E un aparat de culoare albă, iar panoul de comandă e unul minim. Nu are ecran LED, ci doar niște beculețe așa încât să folosești aparatul fără bătăi de cap.


Beneficii

Modelul Daewoo DWD-MV1011 e unul cu multiple programe, iar printre acestea sunt programe care reduc consumul energetic. Acestea ar fi Eco Wash (spălare Eco cu o cantitate mai mică de apă și curent) și Quick Wash (spălare rapidă în 15 minute). Legat de programul rapid trebuie să vă spun că pe unele site-uri scrie că programul rapid durează 30 de minute, dar e de 15 minute, lucru confirmat de manualul de utilizare și de ce scrie pe aparat.
Capacitatea aparatului e una de 6 kilograme, iar din această cauză poate spăla rufe pentru undeva la 3-4 persoane.
Centrifugarea se face la 1000 rotații, iar asta înseamnă rufe curate și bine stoarse.
Poate că la prima vedere pare că prețul e mare, dar gândiți-vă că are eficiență energetică A++, iar din această cauză
Panoul de comandă e minimalist cu 3 butoane și o rotiță.

Dezavantaje

Nu e menționat nimic de Fuzzy Logic, adică de detectarea cantității, dar are programe care echivalează lipsa acestui lucru.
Un alt lucru care n-ar fi stricat ar fi fost să aibă o capacitate mai mare și eventual 9kg.

Concluzii

Acest aparat e unul pentru cei interesați în a face economii și a avea rufe spălate impecabil. Fiabilitatea aparatului e foarte bună cu o garanție standard de 2 ani extensibilă la mai mult.
Ar trebui să menționez faptul că pentru un beneficiu suplimentar se poate apela la garanția extinsă sau garanția plus… cum mai e numită la alte magazine.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu