Daewoo DWD-MH10A1, mașină de spălat Slim

Mașina de spălat Daewoo DWD-MH10A1 e un model care ocupă puțin spațiu în cameră deoarece are o adâncime de doar 47 cm. dar există și mașini de spălat cu încărcare verticală care ocupă puțin spațiu însă lățime e mai mică în cazul lor. Eu aș opta pentru un model cu încărcare frontală deoarece panoul de control e frontal și rufele se încarcă mai ușor. Designul său e pe alb ca la restul mașinilor dar există unele pe culori diferite (acelea sunt ceva mai deosebite, dar și prețul e mai mare). Acest brand nu e prea des întâlnit prin România dar oferă soluții bune pentru acasă. Mașina aceasta poate spăla destul de mult, stoarce bine și consumul de energie e corespunzător.

Prețul e corect și dacă nu vă convine că spală doar 6 kg, atunci una care spală 7-8 kg poate că e mai utilă dar nu la fel de ieftină. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Mașina
Mașina

Încărcare se face frontal dar e bine să respectați cantitatea maximă de 6 kg și să nu o depășiți. Fiind un model cu încărcare orizontală, panoul de control e în partea de sus/față și nu sus/spate ca la cele cu încărcare verticală. Selectarea programului ori a opțiunilor se face simplu. E dotată cu afișaj LED, centrifugare de 1200 RPM, clasa A+, multe programe și funcții.

Dintre programe sale de spălare amintesc: rapid, prespălare, stoarcere, bumbac, lână, sintetice, delicate etc. După cum am precizat mai sus, dimensiunile ei sunt aproape aceleași cu cele ale unui model obișnuit, doar că nu va sta așa de mult în cale (adâncime mai mică).

Plusuri: are un design compact, destule programe, ușor de folosit, fiabilă și eficientă.
Minusuri: nu prea are.

Daewoo DWD-MH10A1 e un electrocasnic mare dar care nu ocupă mult spațiu, comparativ cu modelele vechi. Dacă nu aveți unde să puneți rufele, vă recomand un uscător de rufe care poate fi pus alături de aceasta. Nu vă recomand să-l puneți peste deoarece e o mașină slim (uscătorul are dimensiuni mai mari). În general, mașinile slim nu pot spăla foarte mult dar suficient de bine c ași una clasică.

Te-ar mai putea interesa