Daewoo DWD-HC9241B, mașină de spălat cu Air Bubble 4D

Această mașină de spălat haine Daewoo DWD-HC9241B e una interesantă datorită caracteristicilor tehnice și tehnologiilor prezente în acest buget. Mai precis, aceasta oferă tehnologie de spălare cu bule de aer care nu e chiar ceva nou dar mi se pare foarte utilă deoarece îmbunătățește dizolvarea detergentului și protejează țesătura în timpul centrifugării. Sunt prezente și alte caracteristici speciale, iar acestea sunt principalele motive pentru care ați alege această mașină: opțiune de curățare a tamburului, start întârziat, program pentru hăinuțele copiilor, haine sport sau altele.

Arată bine și cred că va captat atenția cu acel panou de control și ușa pe negru. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Îmi plac modelele pe două culori deoarece iasă mai bine în evidență și mă refer în special la panoul de control. Informațiile sunt mai vizibile dacă e prezent un ecran LCD sau LED, iar fundalul e pe negru. Poate spăla cel mult 9 kg de rufe și nu cred că aveți ce să-i reproșați la acest capitol, dar unele programe au parametrii de spălare diferiți. În manual sunt detaliate programele și cât suportă fiecare și pentru ce țesături se adresează acestea.

Sunt destul de multe program de spălare și cred că veți găsi de fiecare dată programul corespunzător în funcție de încărcătură. Astfel, veți obține rezultate dorită cu un consum redus de resurse. Nu toate programele au aceeași durată sau consum de resurse, dar oricum e foarte eficientă.

Dacă dimensiunile sunt foarte importante dacă nu aveți mult spațiu în cameră sau sub blat, dar toate au aceeași lățime și numai adâncimea poate diferi.

Păreri pro și contra

Aveți toate motivele pentru a o alege, dar poate că aveți un alt brand favorit. Eu consider că-și merită banii în special datorită acelor funcții speciale. Mașinile de spălat mai performante sunt mai mari, adică au o adâncime de peste 50 cm și sunt foarte scumpe.

Daewoo DWD-HC9241B nu prea are concurență dacă luăm în calcul capacitatea maximă de încărcare și designul elegant. Dacă vreți un model cu adâncime mică, adică să fie unul de tip Slim, atunci trebuie să fiți dispuși să dați la fel de mult.

Te-ar mai putea interesa