Daewoo DWD-FV5021-2, model economic de 8 kilograme

Daewoo DWD-FV5021-2 e o mașină de spălat rufe cu o capacitate de 8 kilograme și o eficiență energetică clasa A+++. Se adresează persoanelor interesate de un aparat cu o eficiență energetică sporită și care pot spăla o cantitate mare de rufe.

Nici nu costă mult deoarece este disponibil la un preț bun Vezi prețul special de azi →, iar pe banii aceștia primim un aparat premium din toate punctele de vedere. Din poza alăturată puteți vedea că e un aparat alb cu panou de comandă simplificat și cu un display mare.


Avantaje

Modelul acesta e unul cu un număr mare de programe (14 mai exact) printre care se numără cel rapid de 15 minute. Un astfel de program e util pentru cei care vor să spele o cantitate mai redusă de haine ori haine care nu sunt așa de murdare. Un alt program bun e cel pentru haine delicate numit Spălare Manuală (Hand Wash).
Pe lângă programele de mai sus acest aparat are și multiple funcții. Una utilă pentru cei cu alergii este Anti-Allergy. Este recomandată pesoanelor cu pielea sensibilă.
Capacitatea de 8 kilograme face ca aparatul să fie perfect pentru o familie cu 5-6 membri ori la o pensiune.
Consumul energetic e unul mic de 0,7 kWh în program standard, iar anual are un consum energetic de 194 kWh.
Nici consumul de apă nu e prea mare deoarece consumul mediu anual e de 10224 litri.
Nivelul de zgomot e unul relativ scăzut deoarece vorbim despre 58 decibeli la spălare și 76 decibeli la centrifugare.

Dezavantaje

Centrifugarea se realizează la 1000 rotații, și din această cauză are clasa C la centrifugare. (Există 3 trepte de centrifugare, iar din această cauză rotațiile pot fi și mai scăzute precum și nivelul de zgomot.)

Concluzii

Mașina Daewoo DWD-FV5021-2 e pentru cei interesați de un aparat care să nu coste mult, dar care să fie eficient energetic și care să spele o cantitate mare de rufe.
E perfect pentru uz casnic dar și comercial (la o pensiune sau un local).

Lasă un comentariu