Daewoo DWD-FV5021-2, model economic de 8 kilograme

Daewoo DWD-FV5021-2 e o mașină de spălat rufe cu o capacitate de 8 kilograme și o eficiență energetică clasa A+++. Se adresează persoanelor interesate de un aparat cu o eficiență energetică sporită și care pot spăla o cantitate mare de rufe.

Nici nu costă mult deoarece este disponibil la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim un aparat premium din toate punctele de vedere. Din poza alăturată puteți vedea că e un aparat alb cu panou de comandă simplificat și cu un display mare.


Avantaje

Modelul acesta e unul cu un număr mare de programe (14 mai exact) printre care se numără cel rapid de 15 minute. Un astfel de program e util pentru cei care vor să spele o cantitate mai redusă de haine ori haine care nu sunt așa de murdare. Un alt program bun e cel pentru haine delicate numit Spălare Manuală (Hand Wash).
Pe lângă programele de mai sus acest aparat are și multiple funcții. Una utilă pentru cei cu alergii este Anti-Allergy. Este recomandată pesoanelor cu pielea sensibilă.
Capacitatea de 8 kilograme face ca aparatul să fie perfect pentru o familie cu 5-6 membri ori la o pensiune.
Consumul energetic e unul mic de 0,7 kWh în program standard, iar anual are un consum energetic de 194 kWh.
Nici consumul de apă nu e prea mare deoarece consumul mediu anual e de 10224 litri.
Nivelul de zgomot e unul relativ scăzut deoarece vorbim despre 58 decibeli la spălare și 76 decibeli la centrifugare.

Dezavantaje

Centrifugarea se realizează la 1000 rotații, și din această cauză are clasa C la centrifugare. (Există 3 trepte de centrifugare, iar din această cauză rotațiile pot fi și mai scăzute precum și nivelul de zgomot.)

Concluzii

Mașina Daewoo DWD-FV5021-2 e pentru cei interesați de un aparat care să nu coste mult, dar care să fie eficient energetic și care să spele o cantitate mare de rufe.
E perfect pentru uz casnic dar și comercial (la o pensiune sau un local).

Te-ar mai putea interesa