Daewoo DWD-FV2021, mașină de spălat cu clasa A+++

Mașina de spălat Daewoo DWD-FV2021 a apărut anul acesta de aceea are și clasa de eficiență energetică A+++. Aceasta nu a fost prezentă pe variantele mai ieftine însă există alte diferențe între variantele ieftine și cele scumpe (tehnologii diferite). Se observă destul de ușor că designul e simplu dar și plăcut, iar mașinile mai scumpe oferă uși mult mai mari pentru a ușura introducerea rufelor în mașină. Un model cu încărcare mare e și mai mare dar se încearcă să se reducă când mai mult din design. Astfel că există modele chiar cu adâncime de 40 cm, însă modelul de jos are 52 cm pentru că e de 7kg.

Alternativele pot fi mașinile acestui brand care fac parte din aceeași generație, dar puteți lua în calcul și modele mai performante (centrifugare superioară). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».


Păreri pro și contra

Încărcarea acestui model e frontală și se poate concluziona destul de ușor. Cele cu încărcare superioară au un panou de control în partea superioară și sunt mai mici (lățime de 40 cm). E dotat cu un afișaj LED destul de mare pe care se poate viziona mai bine diverși parametrii. Centrifugarea e de 1000 RPM care e satisfăcătoare deoarece nu e cea mai mică de pe piață, însă putea fi mai bună.

În total are 15 programe de spălare dintre care menționez doar cele mai importante: rapid, sintetice, sport, bumbac, mătase, baby care. E bine să aibă cât mai multe deoarece rezultate vor fi pe măsura așteptărilor. O funcție de încărcare la jumătate ar fi fost utilă deoarece e vorba de mașină cu încărcare mare (dar are programul de spălare rapidă). Chiar dacă nu o are, opțiunea de amânare pornire sau programare întârziată.

Plusuri: destule programe de spălare, clasă energetică foarte bună, arată bine și compactă.
Minusuri: ușa nu e foarte mare.

Daewoo DWD-FV2021 nu e cea mai avansată mașină dar la un așa preț pot spune că oferă caracteristici tehnice destul de bune. Un uscător de rufe cu încărcare de circa 7 kg ar fi util pentru cei care nu au unde să pună la uscat rufele umede.

Te-ar mai putea interesa