Daewoo DWD-CV703W, maşină de spălat rufe mini cu clasa A3+

Daewoo DWD-CV703W e o variantă economică ca spaţiu pentru a spăla o cantitate de până în 3 kg de rufe. Această maşină de spălat rufe mini poate fi considerată ca o opţiune dacă nu spălaţi mult (pentru o persoană) ori dacă vreţi ceva dedicat pentru cantităţi reduse, pe lângă maşina de spălat normală.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi ». Acesta reflectă atât eficienţa energetică cât şi calitatea pieselor (vorbim despre un motor Inverter).
Panoul de comandă e unul minimal reprezentat de un ecran senzitiv (touch screen).


Păreri pro şi contra

Aparatul Daewoo DWD-CV703W consumă puţin curent, adică 86 kWh pe an… motiv pentru care are clasa A+++ de eficienţă energetică. Nici consumul de apă nu e prea mare fiind vorba despre 5500 l… tot pe an.
Pe partea de nivel de zgomot acest aparat are 54 decibeli la spălare şi 72 la centrifugare. La acest capitol puteţi vedea că nu se diferenţiază foarte mult faţă de o maşină standard.
Dimensiunile sale nu sunt deloc mari (32x55x60 axlxî cm), iar un lucru special e faptul că poate fi montată pe perete. Greutatea sa fiind de 17kg.
Modelul de faţă are 8 programe de spălare, iar cel rapid e unul de 29 minute.
Spălarea e una performantă, în acest sens aparatul având Cleanjet Shower pentru îmbunătăţirea spălării. Funcţia presupune că aparatul aruncă jeturi puternice de apă în fiecare colţ al tamburului.
E un aparat ergonomic întrucât utilizarea sa nu presupune efort. În acest sens are uşă uşor de deschis datorită unui buton special. Pentru deschidere doar trebuie apăsat acest buton.

Produsul de faţă e unul de calitate precum toate aparatele făcute de Daewoo Electronics. Mai mult de atât aparatul e unul realizat în Coreea… în ţara de origine a brandului.
Fiabilitatea acestor produse e una bună având garanţie standard de 2 ani care e extensibilă la 5.
Foarte interesantă mi se pare facilitatea de montare a sa pe perete, iar musafirii cred că se vor întreba ce fel de aparat de aer condiţionat e.

Te-ar mai putea interesa