Daewoo DWD-8T1221P, model clasa A+++ de 1200 rotații

Pentru persoanele interesate de un aparat foarte capabil pentru spălarea rufelor recomand modelul Daewoo DWD-8T1221P. Vine cu o eficiență energetică clasa A+++ și o capacitate de 8,5 kg. Datorită acestor caracteristici poate spăla rufe pentru până la 5 persoane.

Acest aparat vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat avansat tehnologic și care e ușor de utilizat. Să nu mai discutăm despre faptul că are o fiabilitate excelentă datorită faptului că are o garanție de 4 ani.
Nu știu dacă se poate vedea din imagine, dar panoul de comandă e unul digital cu ecran LED. Prin acest lucru beneficiem de un aparat modern cu multă tehnologie utilă.


Avantaje și dezavantaje

Principalul avantaj ar fi eficiența energetică, adică clasa A+++. În acest fel ne recuperăm banii dați pe aparat într-un timp scurt.
Programele sunt multiple, printre acestea numărându-se programul rapid de 15 minute, programele caracteristice țesăturilor, cel antialergic, așternuturi etc.
Ca oricare aparat și acesta are dispenser pentru balsam și detergent.
Dacă Samsung are Diamond Drum, acest model de la Daewoo are tambur Hexa. Acest lucru presupune că aparatul are orificii mici în formă de hexagon, iar în acest fel rufele sunt spălate delicat și e prevenită deteriorarea acestora.
Pentru ca tamburul și tubul mașinii de spălat să fie igienizate se poate folosi programul Drum Clean. Acesta e unul specific și ajută la o sterilizare bună.

Concluzii

Modelul Daewoo DWD-8T1221P se poate utiliza acasă ori în scopuri comerciale (la o pensiune sau ceva de genul).
În opinia mea, prețul nu e unul mare, iar fiabilitatea produselor marca Daewoo Electronics e foarte bună.
Cum am mai zis și despre alte modele cu clasa A+++, având o așa eficiență energetică ridicată o să vă recuperați banii pe parcursul utilizării ei prin facturi mai mici la electricitate.
Având o capacitate așa de mare (8,5 kilograme) aparatul e numai bun pentru o familie numeroasă ori pentru cei interesați în a o utiliza pentru scopuri comerciale.

Te-ar mai putea interesa