Daewoo DWD-12T1227W, model BigDoor cu clasa B

Un astfel de model Daewoo DWD-12T1227W se adresează persoanelor interesate de un aparat cu care să poată spăla pentru până în 8 persoane. Acest lucru e posibil datorită capacității de 12kg.
În ciuda acestui fapt aparatul are un consum energetic exemplar de 63 kWh la 100 spălări.

Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat modern de la un producător asiatic de top.
Nu știu dacă se poate vedea din imaginea de alături, dar aparatul are o ușă ceva mai mare. Acesta e și motivul pentru care e numit BigDoor.

Păreri pro și contra

Mașina de spălat rufe Daewoo DWD-12T1227W respectă noile standarde privind eticheta energetică. Astfel, are clasa B cu un consum de 63 kWh la 100 spălări.
Are numeroase programe, printre care cele mai importante sunt cel rapid de 15 minute, rapid 45 minute și Hygiene Pro.

Dimensiunile aparatului sunt unele normale de 60x60x85 axlxî cm, iar greutatea e de 73 kilograme. Din aceste caracteristici se poate vedea că nu e compactă sau slim. Sunt de înțeles dimensiunile din moment ce e vorba despre un model cu capacitate de 12kg.

În privința nivelului de zgomot trebuie menționat că are 80 decibeli la centrifugare. E vorba despre o valoare normală în condițiile în care centrifugarea se realizează la 1400 rotații.

Din păcate nu are funcție de uscare și nici nu e smart. Dacă vreți uscător atunci vă recomand unul cu pompă de căldură precum unul dintre aceste două modele.

Modelul acesta se va dovedi perfect pentru o familie numeroasă ori în scopuri profesionale (restaurant, pensiune etc).
În privința producătorului trebuie să scriu că e vorba despre unul din Coreea de Sud așa încât să beneficiem de un produs de calitate de la un producător cu reputație.

Te-ar mai putea interesa