Daewoo DWD-12T1227G, model 12kg culoare antracit

Daewoo DWD-12T1227G e o mașină utilă unei familii numeroase (5-7 persoane) deoarece are o capacitate mare de încărcare de 12kg. Chiar și așa are un consum redus de curent deoarece e vorba de clasa B cu un consum de 63 kWh la 100 cicluri.

Aparatul e față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat modern ca aspect și funcționalitate. Din poza de alături se poate vedea că este echipat cu un ecran mare așa încât informațiile să poată fi citite cât mai ușor.

Păreri pro și contra

Există mai multe motive pentru care cineva s-ar orienta înspre acest model, iar cele mai importante 4 sunt următoarele:
1. Are un consum mic de curent întrucât are clasa B de eficiență energetică. Pentru economisire suplimentară are mod Eco care reduce consumul de curent și apă deoarece e reglat timpul, temperatura și consumul de apă.
2. Printre numeroasele programe are și program rapid de 15 minute numit Quick Wash. Acesta se va dovedi pentru rufe nu prea murdare ori care au dimensiuni reduse.
3. Poate spăla o cantitate mare de rufe deoarece are capacitate de 10kg. În acest fel o să spălați mai rar.
4. Motorul e unul tip inverter care se remarcă prin eficiență energetică, durabilitate și nivel de zgomot scăzut.

Aparatul are și un program mai special util în cazul igineizării. E vorba despre Hygien Pro, iar (mai nou) astfel de programe întâlnim pe toate aparatele moderne.

Din păcate nu e smart și nici nu are opțiune de uscare, adică uscător incorporat.

Concluzia mea legată de acest model e că o să fie suficient pentru cineva care spală cantități mari de rufe și vrea o mașină economică.
Daewoo e un producător apreciat datorită faptului că produsele sale sunt fiabile și au un excelent raport preț/calitate.
Probabil că prin faptul că nu au integrat facilități smart au putut să mențină un preț mai mic.

Te-ar mai putea interesa