Daewoo DWC-PD1213-2, model premium cu uscător

Daewoo DWC-PD1213-2 e un electrocasnic de top de tipul 2 în 1. Cu un astfel de aparat economisiți spațiu precum și bani deoarece ocupă cât un singur aparat. De menționat ar fi și faptul că e produs în Coreea, iar în acest fel deținem un aparat de top… garanția standard fiind de 4 ani.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci și unul care are niște dimensiuni reduse (76x63x98 AxLxÎ cm). În felul acesta va sta foarte bine în spații mai înguste.


Pro

Dispune de o capacitate mare de 12kg la spălat și 8 la uscat. În felul acesta puteți spăla pentru undeva la 5-6 persoane.
Eficiența energetică e A, dar trebuie ținut cont de faptul că acest aparat e unul cu o capacitate mare și cu 1200 rotații.
Dacă Samsung are Eco Bubble, Daewoo are la unele dintre mașinile sale Air Bubble. Această tehnologie e prezentă pe mașina Daewoo DWC-PD1213-2 și e una care presupune că milioane de bule sunt generate în cuvă și îndepărtează murdăria.
Alte mărci au Add Wash, iar aceasta are Add Clothes prin care se pot adăuga haine chiar dacă mașina e pornită.
Pentru cei interesați să spele ceva rapid există și programul Quick Wash care e unul rapid și presupune o durată de 15 minute.
Poziționarea ușii aparatului e așa încât nu va trebui să stați pup atunci cât vreți să puneți ori scoateți haine.

Contra

Costul lui Daewoo DWC-PD1213-2 e cât al unui uscător și a unei mașini de spălat, dar o să faceți economie de spațiu deoarece e un aparat combo.

Concluzie

Acest model e pentru cei interesați de un aparat modern care să poată fi ușor de utilizat și care să nu consume prea mult curent. Partea de uscător e un mare plus, deoarece foarte puțini sunt cei care au loc pentru uscatul rufelor. Și chiar dacă ați avea loc pentru uscat, nimic nu se va compara cu uscatul făcut de acest aparat.

Te-ar mai putea interesa