Daewoo DWC-ED1432, mașină cu uscător și Air Bubble

Daewoo DWC-ED1432 e un aparat 2 în 1, adică mașină de spălat și uscător. Capacitatea aparatului e de 10 kg la spălare și 7 la uscare. Un lucru unic cu care vine acest model e tehnologia de spălare cu bule de aer, adică Air Bubble.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care se prezintă bine vizual și tehnic (dpdv al caracteristicilor). Din imaginea de alături poți vedea cum se prezintă acest model, mai exact că e vorba despre unul alb cu panou de comandă ușor de urmărit și utilizat. Aspectul e unul premium, iar din această cauză se va integra perfect în gospodăria dvs.


Caracteristici

Mașina e echipată cu motor inverter, lucru însemnând că aparatul e unul deosebit de eficient energetic, silențios și durabil. În general, motoarele inverter sunt garantate la 10 ani.
Are 16 programe printre care aș aminti Air Fresh, Drum Clean și cel Hand Wash (spălare manuală). Mai are și program Quick Wash, adică program de spălare rapidă care durează 15 minute.
Viteza de centrifugare e una foarte bună de 1400 rotații, iar în acest fel avem garanția că rufele sunt stoarse foarte bine ca mai apoi uscarea să dureze foarte puțin.
Are ceva similar Eco Bubble, adică Air Bubble, iar acest lucru înseamnă că se face economie de resurse întrucât se folosește mai puțin curent, iar detergentul se dizolvă mai bine.

Avantaje

Consumul de curent e unul mic, iar din această cauză are clasa de eficiență energetică A. (Eficiența energetică a aparatului e suma eficienței mașinii de spălat și uscătorului,)
Vine cu numeroase programe, precum și cu program de curățare a tamburului – Drum Clean. Probabil că cel mai mult sunteți interesați de programul rapid (la rufe nu prea murdare) și cel de spălare manuală (pentru rufe foarte sensibile)

Verdict

Aparatul Daewoo DWC-ED1432 e unul de top, fiind unul realizat în Coreea (Made in Korea).
Garanția standard a aparatului e de 5 ani, lucru care denotă o fiabilitate majoră. În mod normal astfel de electrocasnice au o garanție de 2 ani, iar probabil garanție suplimentară e o promoție.

Te-ar mai putea interesa