Daewoo DWC-10M1411, mașină de spălat și uscător de rufe cu clasă energetică A

Mașina de spălat rufe Daewoo DWC-10M1411 are uscător integrat care are performanțe satisfăcătoare – 7 kg. Deci puteți spăla și uscare fără probleme multe rufe, iar dacă vreți doar să spălați, puteți pune până la 10 kg (în funcție de programul ales). Designul acestei mașini e destul de atrăgător și ecran digital e destul de vizibil, iar aceasta se asortează cu ușa care e de aceeași culoare. Eficiența energetică e foarte bună la partea de spălare însă împreună cu acel uscător, aparatul prezintă o clasă A.

E ceva mai compact decât alte modele de la concurență și mă refer la adâncimea sa care e de 56 cm. Poate că va ușura instalarea aparatului sub blat și veți avea mai mult loc pentru a-l conecta la utilități. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Cu așa performanțe și dotări, mașina nu poate fi un model Slim. Variantele Slim ocupă foarte puțin spațiu indiferent unde le-ați pune. Dacă alegeți să o puneți în bucătărie, puteți opta un spațiu apropiat de chiuvetă dacă nu aveți o mașină de spălat vase deja. Puteți alege o firmă pentru montare dacă nu vă pricepeți și veți scăpa de o grijă. Nu poate fi prea accesibilă ținând cont de dotări dar e de apreciat faptul că are uscător de 7 kg în acest preț.

Păreri pro și contra

Modelul din imagine are o capacitate mare de spălare, dar și de uscare, program de numai 1 oră (spălare+uscare), panou de control prietenos cu funcție de blocare interfață (blocare acces copii), un display LED vizibil în orice condiții de luminozitate, funcție Reload (adăugare articole la începutul programului), etc. Sunt destul de multe motive pentru a alege o variantă 2 în 1, plus că e vorba de un brand experimentat. Dacă ar fi fost să alegeți două aparate diferite, ați fi pierdut spațiu dar și niște bani.

Programul de spălare Baby Care e perfect pentru articolele bebelușului și trebuie să protejeze pielea sensibilă a acestuia. Mai sunt și alte progame care le puteți alege pentru anumite rufe și e bine să le sortați. Daewoo DWC-10M1411 merită încercat în special dacă aveți posibilitatea să o luați la un preț foarte bun.

Te-ar mai putea interesa