Daewoo DWC-08M1411, maşină de spălat slim cu uscător

Daewoo DWC-08M1411 e un aparat electrocasnic care va avea grijă de rufele tale întrucât la va spăla şi usca. Capacitatea de spălare e 8kg, iar cea de uscare e 6kg. Acestea fac maşina una potrivită pentru o familie cu 3-4 membri.
Precum în cazul maşinii Arctic şi aceasta are program de spălare şi uscare într-o oră, fiind numit „1 hour wash & dry”. E adresat unei cantităţi aproximative de 1kg de rufe.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern care se descurcă de minune. Din imagine nu se vede, dar aparatul vine cu Reload, adică cu o funcţie care permite adăugarea de haine chiar dacă maşina e pornită deja.


Păreri pro şi contra

Maşina Daewoo DWC-08M1411 are multe programe (16) şi program rapid de 15 minute numit Quick Wash. Printre programele sale se numără: lână, delicate, mixt, prespălare, bumbac eco şi sintetice.
Nivelul de zgomot e unul normal de 59 dB la spălare şi 78 la centrifugare.
Având o capacitate mare de 8kg are şi viteză de centrifugare de 1400 rotaţii aşa încât rufele să fie stoarse bine.
Dimensiunile aparatului sunt unele ok de 47x60x85 axlxî cm, iar datorită adâncimii nu prea mari acest aparat e considerat ca fiind unul slim.
Aparatul ne va ajuta să avem mai mult spaţiu prin faptul că e slim şi că e un aparat 2 în 1.
Încă o dată menţionez caracteristica Reload care presupune că se pot adăuga haine chiar dacă aceasta e pornită. E ceva similar AddWash de la Samsung. E un lucru util însă nu ştiu câţi o vor folosi.

Despre brandul Daewoo Electronics trebuie spus că e unul din Coreea de Sud care a fost înfiinţat în 1987 şi a ajuns să vândă la nivel global.
Per ansamblu acest aparat e unul de calitate, garanţia standard fiind de 2 ani cu posibilitatea extinderii ei la mai mult.

Te-ar mai putea interesa