Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Daewoo DSB-H1802JLH-VKW, aparat de aer condiționat modern

Modelul Daewoo DSB-H1802JLH-VKW e unul premium și se vede după designul său, iar acea linie orizontală aurie iasă bine în evidență. Brandul e unul cunoscut pentru că oferă astfel de aparate de ceva ani și sunt destul de competitive. Văd că această serie oferă modele cu capacități de climatizare foarte bune și veți găsi pe cel potrivit pentru camera voastră preferată sau poate că vă decideți să răciți/încălziți tot apartamentul. Față de altele care au capacitate de 18000 BTU, acesta poate fi folosit pentru spații de maxim 50 mp.

Displayul digital e unul ascunsă și de culoare albă, devine mai vizibil în condiții de luminozitate redusă. Mai toate brandurile oferă aparate cu un astfel de ecran și chiar e apreciat de toți utilizatorii.  Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Filtrul își face treaba destul de bine și poate fi spălat pentru că e lavabil. Poate că nici nu veți simți nevoia unui upgrade (la 24000 BTU), pentru că acesta e perfect și nu cred că aveți o suprafață mult peste 50 mp. E mai accesibil să alegi o variantă cu capacitate mare decât să alegi două pentru că plătești doar o singură dată serviciul de instalare. Oricum, nu e atât de scump dacănu vă grăbiți și kitul de instalare e inclus.

Păreri pro și contra

Poate dezumidifica locuința iar voi veți respira un aer mult mai plăcut, iar capacitatea sa e una satisfăcătoare – 1.5 litri pe oră. Performanțele diferă în funcție de mărimea spațiului și e bine să țineți cont de recomandările producătorului. E inclus kitul de montare care va fi de folos în multe situații și instalarea va fi puțin mai ieftină. Variantele mai performante cum e și cea de sus oferă ceva mai multe trepte pentru ventilator pentru ca voi să puteți alege ambientul potrivit și poate vreți să fie ceva mai silențios (Sleep/Night Mode).

Modelul prezent sus Daewoo DSB-H1802JLH-VKW are o mulțime de funcții pentru diverse situații și veți obține ambientul dorit într-un timp foarte scurt. E prezentă funcția Turbo dacă vreți să răciți mult mai rapid și nu se află nimeni în acea cameră.