Daewoo DSB-H12A0KLH-V, aparat de aer condiționat cu kit de instalare inclus

Aparatul de climatizare Daewoo DSB-H12A0KLH-V e unul destul de interesant din punct de vedere alt dotărilor și are un design foarte elegant. Îmi plac finisajele și faptul că are un display ascuns pe are se pot vedea numeroase informații (funcții alese, temperatura și altele). Acesta e vizibil chiar și ziua dar oricum puteți vedea și pe telecomandă ce setări ați făcut. E de apreciat că are acel kit inclus care ar fi constat și el la instalare. Trebuie aleasă o firmă autorizată pentru a-l instala și nu costă mult dacă nu vă grăbiți.

Arată foarte bine în orice cameră și o să vă placă foarte mult designul, adică arată mai bine în realitate decât în pozele de prezentare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Cele mai noi aparat e au eficiență energetică superioară, adică clasa e A++ și am văzut aparate mai scumpe și cu A+++. Funcțiile de climatizare sunt cele standard: răcire, încălzire, ventilație și dezumidificare. Pentru cei care vor să răcească mai multe camere cu un singur aparat, le-aș recomanda unul portabil.

Dotările sale speciale sunt următoarele: modul Sleep, Auto Restart (în caz că se ia curentul), Turbo (răcire rapidă), ecran ascuns, Timer 24 ore și modul Dry. Se poate dezumidifica încăperea pentru a inspira un aer mai proaspăt și nu mai trebuie să aerisiți atât de mult în perioada sezonului rece. Bineînțeles, acesta e foarte util și când .

Păreri pro și contra

E ideal pentru o cameră care nu depășește 22 mp și trebuie respectate recomandările producători pentru a obține rezultatul dorit. Se controlează ușor din telecomandă și nu e nevoie neapărat de tehnologia WIFI (control prin intermediul unei aplicații). Filtrul său poate fi întreținut ușor, aspect evident și după denumirea sa – Easy Cleaning. cei mai mulți producători au renunțat la acel kit de montare și utilizatorii erau nevoiți să achiziționeze unul ulterior, dar acest mocel e însoțit de unul pentru ca să ușureze instalarea și să economisiți niște bani.

Daewoo DSB-H12A0KLH-V oferă numeroase dotări utile și aici mă refer și la funcțiile sale speciale, iar voi veți lua decizia finală în acest sens.

Te-ar mai putea interesa