Daewoo DSB-H1202JLH-VKW, AC cu kit inclus, wi-fi şi clasa A++

Daewoo DSB-H1202JLH-VKW e un aparat AC de capacitate mare capabil în a face o climă potrivită pe o suprafaţă de până în 30mp. Dacă vreţi un model pentru suprafeţe mai mari atunci există şi variante cu 18000 şi 24000 Btu.
Produsul de faţă are o fiabilitate excelentă deoarece vorbim despre o garanţie până în 5 ani. Nu orice produs are o astfel de garanţie.

Modelul de faţă vine cu o garanţie de până în 5 ani şi e disponibil la un preţ bun Vezi prețul special de azi ». Din poza de alături puteţi vedea că e un model care se prezintă bine estetic, fiind de culoare albă. Ecranul e unul mascat aşa încât aspectul să fie minimal.


Păreri pro şi contra

Modelul Daewoo DSB-H1202JLH-VKW e unul al anului acesta şi de aceea vine la pachet cu tehnologie wi-fi care permite controlarea sa prin telefon.
Pentru o răcire optimă are caracteristica I Feel (la alte branduri poartă numele Follow Me). Aceasta presupune că telecomanda are senzori care detectează temperratura, iar în funcţie de aceasta aparatul îşi adaptează diverşi parametrii.
Eficienţa energetică e una clasa A++, lucru care denotă faptul că nu va consuma mult curent. De exemplu, la răcire are consum de 1 kWh. Acest consum energetic redus se datorează şi faptului că Invertero care reduce cosnumul cu până la 50 procente.
Nivelul de zgomot e unul ok pentru că vorbim despre un nivel de zgomot de 29 la 50 decibeli în funcţie de treapta de viteză aleasă.
Nu veţi avea nevoie de aparat dezumidificator întrucât vine cu funcţie pentru dezumidificare.
Ca la alte modele moderne şi acesta vine cu mod noapte care se va dovedi destul de util deoarece va consuma puţin curent şi vă va ajuta să vă odihniţi mai bine.

Un astfel de electrocasnic se adresează persoanelor interesate de ceva premium din toate punctele de vedere. Există şi alte branduri care produs AC-uri de calitate, dar acesta se evidenţiază prin lucruri suplimentare precum preţul redus şi kit-ul de instalare.

Te-ar mai putea interesa