Daewoo DSB-H09A0KLH-VW, AC 9000 Btu cu Wi-Fi şi kit instalare

Daewoo DSB-H09A0KLH-VW e un aparat de aer condiţionat modern cu o capacitate suficientă pentru o cameră întrucât are 9000 BTU. brandul nu cred că mai are nevoie de nicio introducere deoarece e unul de top care produce produse cu o foarte bună fiabilitate.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat care are inclus în pachet kit-ul de instalare.
Pentru a nu deranja vizual acest model are şi Hidden Display.


Păreri pro şi contra

Aparatul Daewoo DSB-H09A0KLH-VW vine cu o multitudine de funcţii utile cum ar fi sleep mode, auto-restart, wi-fi, I feel şi altele. Despre I feel trebuie spus că e o funcţie prezentă mai pe toate aparatele AC noi şi presupune existenţa unui senzor pe telecomandă aşa încât aparatul să adapteze temperatura în funcţie de cât detectează în jurul telecomenzii.
Posibilitatea controlării de pe un dispozitiv modern e foarte utilă deoarece în felul acesta aparatul poate fi controlat de la distanţă. Aici fac referire la Wi-Fi Control.
Dacă se întrerupe curentul atunci aparatul de climatizare îşi reia activitatea întrucât are funcţie auto restart. Pentru mulţi poate că nu contează dar trebuie să spun că e foarte utilă întrucât în ţara noastră sunt foarte frecvente penele de curent.
Funcţiile de climatizare ale acestui model sunt multiple deoarece vine încălzire, dezumidificare şi ventilaţie, pe lângă clasica răcire.
Precum alte aparate moderne şi acesta vine cu inverter, în cazul acestuia purtând numele de Eco Inverter. Acesta are efect de economisire a energiei electrice. În felul acesta are A++ la eficienţă energetică când e vorba de răcire şi un consum de 0,8kW
Nu e un aparat gălăgios, nivelul de zgomot fiind de 32-50 dB în funcţie de treapta de viteză aleasă.

Deci, dacă vă doriţi un aparat de climatizare ok din toate punctele de vedere atunci merită să vă uitaţi la acest model.

Te-ar mai putea interesa