Daewoo DSB-F2477LH-NV Inverter, aer condiționat clasa A+

Aparatul de aer condiționat este indispensabil pe timp de vară și mai nou chiar pe timp de iarnă întrucât modelele noi vine cu posibilitatea de a încălzi aerul. Un model bun pe care eu îl recomand e acest Daewoo DSB-F2477LH-NV Inverter. E mai bun decât altele deoarece are caracteristica inverter care-l face mai eficient în comparație cu modele mai vechi.
Aparate precum acesta nu lipsesc din locuințele moderne, însă la noi românul își ia așa ceva doar în ultimul moment… când afară sunt peste 40 de grade.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care are clasa A pe partea de încălzire și A+ la eficiență energetică. Nu trebuie neglijat nici faptul că are o capacitate de răcire de 24000 btu… similar fiind și pentru încălzire. În cazul în care te interesează ceva mai ieftin atunci poți alege Daewoo DSB-F1877LH-NV.

Aparatul AC
Aparatul AC

Pe partea de specificații are filtru de tip lavabil, ventilator cu 3 trepte și 24 mii BTU drept capacitate de răcire. Unitatea interioară e una de culoare albă și având circa 19 kilograme o să fie destul de ușor de montat.
Zgomotul produse de aparat nu o să deranjeze prea mult deoarece unitatea interioară e una cu 63 decibeli.

Lucruri care o să le apreciezi la acest model sunt aspectul clasic, capacitatea mare (îl face ideal pentru încăperi ceva mai mari) și performanța în răcire/încălzire. Când luăm un produs de îndelungă folosință precum acesta nu trebuie neglijat brandul. În cazul acestui model vorbim despre Daewoo Electronics, un brand Din Coreea de Sud care face niște electrocasnice premium la prețuri convenabile. Dacă o să mergi pe lângă blocuri atunci o să vezi că în mare parte toți au aparate de la Daewoo.
Din păcate nu vine cu instalarea inclusă în pachet și acesta ar fi singurul minus.

În rest, acesta e un aparat care nu trebuie să lipsească din locuința dvs. Iar, în cazul în care vreți ceva mai ieftin atunci ar trebui să vă orientați înspre DSB-F1877LH-NV care e un model cu 18000 btu tot de la acest brand.

Te-ar mai putea interesa