Daewoo DSB-F2402ELH-VKW, AC modern cu 24000 BTU

Dacă ești interesat de un aparat de aer condiționat care să aibă o capacitate suficient de mare pentru a răci o suprafață până în 55mp atunci modelul Daewoo DSB-F2402ELH-VKW ar fi recomandarea mea pentru că are o capacitate de 24000 BTU. Dar, nu numai capacitatea mare îl recomandă ci și faptul că are multe facilități precum și că e smart (adică poate fi controlat prin telefon).

Modelul de față are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim un aparat care nu doar arată bine, ci și unul dotat cu cele mai noi și utile funcții… pe care am să le menționez în rândurile ce urmează.


Pro

Daewoo DSB-F2402ELH-VKW e un aparat dotat cu I Feel. Această facilitate, în opinia mea, e o alternativă la Fuzzy Logic, întrucât adaptează diferiți parametri așa încât temperatura să fie optimă în jurul persoanei care ține telecomanda. Asta funcționează prin faptul că telecomanda are diverși senzori care iau temperatura din jurul telecomenzii.
În momentul de față acest model e comercializat cu kit de instalare și cu montaj gratuit. Dar, acest lucru s-ar putea să nu fie valabil în viitor.
Aparatul e capabil de a distribui aerul rece până la 18m de la locația unde e amplasat (e vorba despre unitatea interioară).

Contra

Costul de achiziție e cam mare, dar acest lucru se datorează faptului că aparatul are o capacitate mare de 24000 btu și că are integrate multe facilități.

Concluzie

Un astfel de aparat e perfect pentru cei interesați de un aparat ușor de întreținut și care să poată face o climă plăcută în aparatament.
Brandul Daewoo e unul foarte cunoscut deoarece e prezent pe piață de ani de zile, iar ceva care trebuie apreciat e faptul că au inclus în preț montajul. Acest lucru ne scutește de vreo 500-600 lei.
Garanția oferită de producător e de 4 ani, dar acest lucru e o promoție cu timp limitat, iar pentru a verifica disponibilitatea trebuie să intrați aici.

Te-ar mai putea interesa