Daewoo DSB-F1877LH-NV Inverter, AC 18000 btu

Daewoo e unul dintre cei mai buni producători de aparate de aer condiționat, iar modelul Daewoo DSB-F1877LH-NV vine cu o capacitate de 18000 btu. Această capacitate e valabilă pentru răcire, dar și încălzire.
E aparatul de AC perfect pentru cineva interesat de un aparat care să fie cât mai ușor de utilizat și care să coste puțin.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani noi primim un aparat care are funcția de autocurățare, inverter (această caracteristică face ca aparatul să aibă un consum de curent mai mic și din această cauză să fie mai prietenos cu mediul înconjurător, respectând normele CE) și un consum foarte mic de curent (de exemplu, în stand by are un consum de 1W, adică foarte puțin). Dacă vreți ceva mai mic atunci vă puteți orienta înspre DSB-F1277LH-NV întrucât are 12000 btu.
Aspectul e unul clasic Daewoo și nu putem spune că se diferențiază în vreun fel de restul modelelor de la acest brand.

Aparatul AC
Aparatul AC

Pe partea de caracteristici are o capacitate de răcire excelentă de 18000 BTU, iar pentru încălzire are tot atât. Clasa de încălzire e A, iar de răcire e A+… ambele clase făcând referire la energie.
Lamele ventilatorului sunt zimțate ceea ce înseamnă că zgomotul produs de aparat e unul minimal. Spre exemplu, unitatea interioară e una care produce un zgomot de 60 decibeli. Deci, foarte mic.
Despre filtru trebuie spus că e unul lavabil, iar unitățile sunt unele cu greutăți mici, motiv pentru care aparatul se poate instala ușor… de către cineva autorizat.

Lucrurile care o să le apreciezi la modelul acesta sunt capacitatea mare de răcire, că poate fi controlat pe 3 trepte și că nu are un cost de achiziție prea mare. Dacă vrei atunci poți să extinzi garanția până undeva la 4 ani așa încât să faci aparatul unul cu adevărat de îndelungă folosință.

De final pot să spun că acesta e unul dintre cele mai bune aparate care să aibă 18 mii btu, iar dacă te interesează detalii despre montaj atunci trebuie spus că montajul e unul deloc complicat. Acest lucru trebuie făcut neaparat de o firmă autorizată, iar prețul e de câteva sute de lei.

Te-ar mai putea interesa