Daewoo DSB-F1288ELH-VK, AC cu instalare inclusă și 12000 Btu

Pentru cei interesați să facă o climă plăcută pe o suprafață mai mare recomand modelul Daewoo DSB-F1288ELH-VK. Acesta are o capacitate de 12000 Btu, iar eficiența energetică la răcire e foarte bună deoarece are clasa A++.

Modelul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Acesta e unul care vine cu kit de instalare inclus precum și instalare inclusă. Trebuie menționat că instalarea gratuită e o facilitate oferită de Daewoo și poate fi una limitată ca timp.
Din imaginea de alături se poate vedea că aparatul e unul premium cu un design minimal așa încât să se integreze perfect în camera dvs.


Pentru

Modelul Daewoo DSB-F1288ELH-VK e unul cu un nivel de zgomot de 26 decibeli, acesta fiind nivelul minim. Nivelul maxim de zgomot e de 50 decibeli și se atinge în treapta 4 de viteză.
Pentru noapte are Sleeping Mode care ajustează temperatura în mod automat pe timp de noapte așa încât dvs. să puteți dormi liniștiți.
Instalarea e ușurată deoaece în pachet e livrat un kit pentru 3 metri, iar instalarea e inclusă.
Filtrul e unul ușor de curățat deoarece e vorba despre unul numit Easy Cleaning Filter care e lavabil. Acesta e unul cu densitate mare și din această cauză poate fi utilizat mai mult timp.
E dotat cu mod Turbo care presupune că aparatul are un buton numit Turbo localizat pe telecomandă care răcește sau încălzește rapid. Evident că e un mod de funcționare eficient energetic.

Contra

Capacitatea putea fi mai mare, dar în acest sens există modele cu 18000 și 24000 Btu. Aceste modele pot fi selectate și văzute aici.

Verdict

Aparatul acesta se adresează celora care vor ceva modern ca funcționalitate și aspect. De exemplu, pe partea de aspect acest model are un display care paate fi oprit pentru minimalism.
Dacă nu vreți ca în cameră să fie umiditate atunci acest aparat are Funcția Dry care reduce umiditatea.
Brandul producător al acestui electrocasnic nu cred că are nevoie de prezentare. E unul din Coreea de Sud înființat în ’87 ;i care se ocupă în principal cu realizarea de aparate AC.

Te-ar mai putea interesa