Daewoo DSB-F1285ELH-VK, AC 12000 Btu cu montaj inclus

Daewoo DSB-F1285ELH-VK este un aparat de aer condiţionat de top care se evidenţiază prin eficeinţa energetică A++, că are montaj inclus (ar şi kitul de instalare) şi garanţie de 5 ani.
Multă lume va aprecia că nu va avea bătăi de cap cu montajul mai ales că acesta se realizează în maxim 10 zile lucrătoare, însă detalii se pot citi în descrierea de aici.

Modelul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar aspectiv puteţi vedea că arată foarte bine având un design minimalist. Ecranul e unul mascat deoarece aparatul are caracteristica Hidden Display. Având culoarea albă se va integra perfect în peisaj, adică va trece neobservat.


Păreri pro şi contra

Aparatul Daewoo DSB-F1285ELH-VK vine cu Auto Restart care e foarte util pentru zonele în care electricitatea se întrerupe foarte des. Această funcţie presupune că aparatul îşi reia activitatea atunci când „vine curentul”. În România, această funcţie e foarte apreciată deoarece pe timp de iarnă şi vară sunt foarte multe pene de curent.
Pe timp de noapte acest model se poate folosi de funcţia Sleeping (Sleeping Mode). Aceasta economiseşte curent şi face somnul mai plăcut.
Nivelul de zgomot e unul variabil de la 26 la 50 decibeli în funcţie de treapta de viteză aleasă.
Referitor la consumul energetic trebuie spus că acesta e mic, la răcire având clasa A++ şi la încălzire A+. La răcire şi încălzire consumă 3,2 kW.
Debitul de aer al aparatului e de 650 mc/h, iar din această cauză e pentru încăperi până la 25mp. Producătorul menţionează că aerul se poate distribui până la 18m faţă de locul unde e unitatea interioară.
Întreţinerea unui astfel de aparat e foarte convenabilă deoarece filtrul e lavabil (Easy Cleaning Filter), deci poate fi spălat. Rezistenţa e bună din moment ce are densitate mărită.

Modelul de faţă se adresează celora care vor un aparat optim pentru o casă ori pentru apartament cu 1-2 camere.
Tehnologia integrată e una coreeană, adică foarte bună, iar fiabiliatea este formidabilă din moment ce se oferă 5 ani garanţie.

Te-ar mai putea interesa