Daewoo DSB-F1281ELH-VK, AC cu inverter și clasa A++

Se apropie canicula și ar fi bine să ai un aparat AC care să-ți asigure un aer respirabil, iar o recomandare ar fi Daewoo DSB-F1281ELH-VK. Acesta are o capacitate de 12000 Btu și multiple funcții utile (auto-restart, sleep, turbo și altele).

Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci și unul care e silențios și eficient.


Caracteristici

Vine cu 12000 Btu care e o capacitate medie și suficientă pentru a crea o climă plăcută pe o suprafață până în 25 mp.
Consumul de curent e unul redus mulțumită Inverterului Eco despre care trebuie spus că poate face o economie de curent de până la 50%. Clasa de eficiență energetică e A++ la răcire și A+ la încălzire.
Filtrul e unul foarte bun întrucât are multiple proprietăți printre care anti-bacteriene și anti-mucegai.

Avantaje

Modelul Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter e unul care are integrat kitul de instalare, iar asta înseamnă că la instalare se plătește mai puțin.
Poate răci o suprafață de până la 25 mp mulțumită capacității de 12000 Btu la răcire sau încălzire.
Nu trebuie să vă faceți griji legate de mucegai întrucât aparatul are funcții pentru împiedicarea producerii acestuia, adică funcție anti-mucegai.
Nivelul de zgomot e unul scăzut de 26 dB în treapta 1. Spre exemplu vorbitul în șoaptă are 20 dB, pentru a avea un somn liniștit e nevoie de 30 dB, iar zgomotul străzii e de 70 dB. Deci, poți vedea că aparatul e destul de liniștit.
Are auto-restart, adică o funcție de restartare automată în cazul în care se întrerupe curentul pe timp scurt. Acest lucru presupune că aparatul își reia activitatea fără a fi nevoie de intervenția utilizatorului.

Concluzie

Acest aparat e numai bun pentru cei interesați de un model care să arate bine pe perete, să răcească o suprafață mare și care să nu consume mult curent.
Precum alte modele de la Daewoo Electronics și acesta are funcția I Feel care ia temperatura de la utilizator prin intermediul unui senzor de pe telecomandă, iar în acest fel știe să se adapteze.

Te-ar mai putea interesa