Daewoo DSB-F1277LH-NV Inverter, aparat AC 12000 BTU

Se apropie canicula și e bine să te pregătești cu un aparat de aer condiționat Daewoo DSB-F1277LH-NV Inverter. Acesta are o capacitate de 12000 btu, clasa A+ pe partea de răcire și funcția de autocurățare. Cât despre utilitate pot să zic că acest model e unul foarte bun și nu ar trebui să lipsească din nicio casă deoarece contribuie la starea de bine.

Modelul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi », pe acești bani noi primind un aparat foarte ușor de utilizat și care beneficiază de o garanție standard de 2 ani. Iar, în cazul în care vă interesează cum arată, alături e o imagine cu unitatea interioară.

Aparatul AC
Aparatul AC

Lucrurile care contează pe partea de specificații sunt faptul că aparatul AC are o capacitate foarte bună de răcire și încălzire, motiv pentru care are clasa A de încălzire și A+ de răcire. Deci, poate fi utilizat vara, cât și iarna.
Filtrul său e unul de tip lavabil, iar prin faptul că vine cu inverter înseamnă că are un consum mai mic de curent.
Observați că și acest model e inverter, asta deoarece CE a impus ca toate aparatele de aer condiționat din Uniunea Europeană să aibă această caracteristică despre care putem spune că are un impact foarte mare asupra mediului.

Atuurile ar fi zgomotul mic produs de unitatea interioară (undeva la 54 decibeli), ușurința în instalare, consumul mic de curent (pe an consumă undeva la 211 kWh în modul răcire) și că nu e complicat de utilizat. Normal că nu are control prin wi-fi ori chestii similare, însă cine ar fi avut nevoie de așa ceva.

Deci, acest model e unul foarte bun pentru spații mai restrânse și se va dovedi util în orice anotimp mulțumită funcțiilor de răcire și încălzire.
Dacă vreți mai multe informații legate de brandul Daewoo Electronics atunci trebuie știut că e vorba despre unul asiatic, mai exact din Coreea de Sud care a fost înființat prin anii 70.

Te-ar mai putea interesa