Daewoo DSB-F1273LH-NV, aparat 12000 btu

Aparatul de aer condiționat Daewoo DSB-F1273LH-NV e unul modern și care are o capacitate mare de răcire de 12000 btu. Din această cauză e un aparat perfect pentru încăperi de 13-27 metri cubi. Mai mult, consumul de curent e unul minimal, lucru dovedit prin clasa A de eficiență energetică.

Modelul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar legat de calitatea aparatului trebuie precizat că acest aparat e unul e unul de la un brand care se respectă și de aceea are o calitate superioară.

Aparatul
Aparatul

Pe partea de specificații probabil că te-ar interesa faptul că e un model monosplit cu capacitate de circa 12000 btu pe partea de răcire și încălzire. Mai excat, clasa energetică e A, la răcire și încălzire. Iar, având inverter (inversor) înseamnă că nu doar respectă cerințele CE, ci are și un consum de curent redus așa încât aparatul să fie prietenos cu mediul înconjurător.

Lucruri care o să le apreciezi la acest model sunt cele două filtre, că vine cu multe funcții (nu doar standard, ci și speciale), că are un consum relativ redus de curent și nivelul de zgomot nu pre mare (unitatea interioară are un zgomot de 54 decibeli, dar zgomotul depinde de mai multe lucruri, cum ar fi cât de cald e afară, treapta de viteză etc).
Are și lucruri care-i lipsesc, lucruri cum ar fi controlul smart (prin intermediul unui telefon inteligent) și că nu are kit de instalare inclus în pachet (poate o să apară la un moment dat și o ofertă de genul, adică cu kit inclus).

Deci, pot spune despre acest model că e unul bun pentru cineva cu un buget relativ redus. Nuci nu o să-ți trebuiască mai mult deoarece capacitatea sa e una suficientă. Acum să nu mă înțelegeți greșit deoarece aparatul acesta e unul foarte bun pentru apartamente cu o cameră sau ceva de genul și nu pentru apartamente foarte mari.
Normal că cineva autorizat o să trebuiască să-ți instaleze aparatul și de aceea îți recomand un serviciu de aici.

Te-ar mai putea interesa