Daewoo DSB-F1245ELH-VK, aparat AC 12000 Btu, clasa A++

Pentru cei interesați să răcească o încăpere de vreo 25 metri pătrați recomand modelul Daewoo DSB-F1245ELH-VK. E un model la nivelul anului 2017, adică vine cu Inverter, funcția I Feel, Restart Automat și un nivel de zgomot redus (26 dB în treapta 1).

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia beneficiem de un aparat de top din toate punctele de vedere. Din imaginea alăturată puteți vedea unitatea interioară care e destul de simplă.

Daewoo DSB F1245ELH VK

Specificații

DSB-F1245ELH-VK e un model pentru acasă și poate răci o suprafață de până în 25 m2 cu un consum de 3,5 kW (e o capacitate nominală la răcire).
Ventilatorul are 3 trepte, iar în funcție de acestea avem alt consum și nivel de zgomot. Cum am precizat mai sus, nivelul de zgomot e unul redus, media unității interne fiind de 40 dB.
Telecomanda vine cu I Feel care e un senzor care ia temperatura la utilizator așa încât să-și adapteze puterea.

Păreri pro și contra

Apreciez la acest model consumul redus de curent și că are Inverter. Aceste lucruri sunt legate deoarece Inverterul contribuie la obținerea unui consum redus de electricitate întrucât aparatul nu funcționează continuu, ci variabil în funcție de necesități.
Venind cu kit de instalare, acest model face ca instalarea să coste ceva mai puțin, lucru care trebuie apreciat.
Are la pachet toate funcțiile necesare unui televizor modern, adică Sleep Mode, Auto Restart și altele.

Din păcate nu e un model cu wi-fi, iar din această cauză nu poate fi integrat într-un ansamblu smart home. Acesta e și singurul minus.

Verdict

Daewoo DSB-F1245ELH-VK e pentru cei interesați să răcească (ori încălzească) o suprafață medie, iar din această cauză eu zic că e perfect pentru un apartament cu 1-2 camere.
În cazul în care sunteți preocupați cu alergiile atunci trebuie știut că aparatul are și filtru antibacterian.
Ca la orice alt model AC și la acesta recomand ca instalarea să se facă de către personal autorizat așa încât aparatul să dea randament și să nu existe probleme cu garanția.
Brandul producător e Daewoo Electronics don Coreea de Sud, fiind unul existent pe piață din anii 70.

Te-ar mai putea interesa