Daewoo DSB-F1234ELH-VK, AC clasa A++ cu kit de instalare

Daewoo DSB-F1234ELH-VK e un AC adresat celora care vor să răcească undeva până la 25 metri pătrați întrucât aparatul are o capacitate de 12000 Btu. Toate acestea în condițiile în care aparatul are un consum mic de curent demonstrat de clasele A++ și A+ care reprezintă eficiența energetică la răcire și la încălzire.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care nu doar se prezintă bine dpdv vizual, ci și al caracteristicilor.
Se poate vedea din imaginea de alături că arată excelent, iar la acest lucru contribuie și faptul că are un display cu LED care e mascat/ascuns.


Caracteristici

Acest model Daewoo DSB-F1234ELH-VK vine cu o capacitate de 12000 Btu pentru răcire și încălzire. E una mai mult decât suficientă în cazul în care doriți să creați o atmosferă ok pe o suprafață de maxim 25 metri pătrați.
Nu e un aparat gălăgios deoarece unitatea interioară e una cu 40 decibeli, iar în Mod Noapte are un nivel de zgomot și mai scăzut. Nivelul de zgomot depinde și de treapta de viteză aleasă (aparatul are 3 astfel de trepte).

Avantaje

Are Sleeping Mode (echivalent Sleep Mode sau Modului Noapte), lucru care presupune că ajustează diferiți parametri așa încât dvs. să dormiți liniștiți.
Precum orice alt aparat de aer condiționat modern și acesta are compresor Invert. La acest AC poartă numele de Eco Inverter. Rolul acestuia e de a economisi resurse întrucât oferă o capacitate variabilă în funcție de cât e necesar.
Aspectul e unul minimal întrucât are display ascuns. Acest lucru conferă aparatului o oarecare eleganță.
Vine cu funcție antimucegai care e foarte utilă întrucât aerul evacuat va fi unul curat.

Concluzii

Se recomandă utilizarea aparatului în scop rezidențial, montarea acestuia fiind una standard pe perete.
Având kitul de instalare inclus o să plătiți mai puțin pe instalare, dar trebuie știu că acest kit e doar pentru 3 metri.
Instalarea e recomandat să se facă de personal autorizat întrucât în caz contrar se pierde garanția. Un serviciu de instalare costă vreo 300 lei și puteți vedea aici oferte disponibile.

Te-ar mai putea interesa