Daewoo DSB-F1202ELH-VKW, AC avansat cu control smart și instalare inclusă

Daewoo DSB-F1202ELH-VKW e un aparat de aer condiționat al anului acesta dotat cu 12000 Btu, eficiență energetică A++ și Wi-Fi. E un aparat plăcut la vedere cu display ascuns așa încât să se integreze perfect în case minimaliste sau moderne.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care nu doar se prezintă bine din punct de vedere vizual ci și funcțional. Trebuie menționat că în acești bani primim și kitul de instalare pentru 3 metri.


Pro

Garanția promoțională e de 4 ani, acest lucru fiind valabil până în luna a noua a lui 2018. E un lucru bun deoarece beneficiem de garanție suplimentară 2 ani față de cât e standardul.
Daewoo oferă montaj gratuit în 10 zile, acest lucru e o promoție a cărei durată nu o știu. În acest fel sunteți scutiți de plata a câtorva sute de lei.
Pentru a face o temperatură bună acest model e dotat cu I Feel. Acest lucru presupune că aparatul e unul dotat cu o telecomandă care are senzor integrat. În acest fel aparatul își adaptează temperatura în funcție de cât e în jurul telecomenzii.
Dacă e o pană de curent atunci acest model își reia programul de funcționare cu setările anterioare. Acest lucru poartă numele de Auto Restart și e o funcție automată.
Pe timp de noapte are Sleeping Mode, acest lucru presupunând că aparatul ajustează temperatura așa încât dvs. să dormiți liniștiți.

Contra

Putea să aibă o clasă de eficiență energetică superioară, adică A+++. În momentul de față are A++ care e foarte bine, acest lucru fiind posibil datorită Inverterului care e o cerință a CE și care ne ajută să facem o economie de 50% la electricitate.

Concluzie

Modelul Daewoo DSB-F1202ELH-VKW e unul modern pentru cei interesați într-o climă bună atunci când afară e vreme nu prea plăcută.
Bonusurile oferite de producător sunt instalarea gratuită și kit de instalare pentru 3 metri.

Te-ar mai putea interesa